13 / 05 / 2024

özdilek plaza inşaatı

özdilek plaza inşaatı

Özdilek Plaza www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Rahbarnia tarafından kuruldu.

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erkılıç tarafından kuruldu.

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdelrehım Mahmoud Alı ve M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir'de kuruldu.

President Plaza Çok İşlevli İş Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projeler geliştiren DP+Güzey Mimarlık’ın, ortak kullanım alanlarının iç mimari tasarımını gerçekleştirdiği President Plaza - Kutuzovsky Çok İşlevli İş Merkezi projesinin inşaatı tamamlandı.

İnşaat şirketleri ofis projelerine hız verdi!

Artan ofis ihtiyacı karşısında inşaat şirketleri plaza yatırımına hız verdi. Önümüzdeki 3 yılda İstanbul'da ofis metrekareleri toplamı 3.8 milyon metrekareden 6.5 milyona çıkacak.

Çiçek İnşaat'tan Çiçek gibi plaza!

Tüfek Inşaat'tan gibi plaza Modern ofisleri, ferah avlu mimarisi, yeşil alanı iç mekana taşıyan planlaması, yüksek standartları ile Bornova-Bayraklı'da farkmdalık yaratacak bir iş merkezi projesi yükseliyor.

Akdağlar İnşaat, Piyalepaşa'da proje geliştirmeye devam edecek!

Madencilik alanında 82 yıllık bir geçmişi olan Akdağlar, inşaat sektöründe de çalışmalarına hız verdi. Ak Plaza’yı teslime hazırlanan grup, İstanbul Piyalepaşa’da dönüşümden yararlanarak proje üretmeye devam edecek...

Çoban Ailesi Balance Güneşli ile inşaat sektörüne giriş yaptı!

Çoban Ailesi Balance Güneşli ile inşaat sektörüne giriş yaptı. 118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor.

BTC inşaat- MG Proje Esenpark Plaza iletişim!

BTC inşaat- MG Proje Esenpark Plaza iletişim bilgilerine ve açık adresine haberimizden ulaşabilirsiniz. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde ofislerin ödemeleri yüzde 15 peşinattan sonra 40 ay sıfır faiz olarak yapılıyor...

Özdilek Plaza inşaatı ne durumda? Havadan videosu!

Özdilek Plaza www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Varyap Plaza Pendik'te kaba inşaat tamamlandı! 199 bin TL'ye!

Pendik’te iş yaşamının kalite standartlarını belirleyen Varyap Plaza Pendik’in kaba inşaatı tamamlandı. Projede ofislerin yüzde 80’i satıldı

Varyap Plaza'da inşaatın yüzde 75'i tamamlandı!

Pendik'te inşa edilen Varyap Plaza Pendik projesinin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı ve beklenenden önce satışa sunulan ofislerin yüzde 70'i satıldı

özdilek plaza inşaatı Haberi

özdilek plaza inşaatı


Özdilek Plaza inşaatı ne durumda? Havadan videosu için...