29 / 04 / 2024

özdilekpark avm istanbulda hangi markaların mağazaları yer alıyor

özdilekpark avm istanbulda hangi markaların mağazaları yer alıyor

ÖzdilekPark AVM İstanbul'da hangi markalar mağaza açacak? ÖzdilekPark Levent AVM'de hangi mağazalar var? ÖzdilekPark AVM hangi markaların mağazaları bulunuyor? ÖzdilekPark AVM İstanbul Levent'te hangi marka ve mağazalar var? İşte ÖzdilekPark marka listesi

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı. Holdingin ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, toplam 20 bin metrekare kiralanabilir alan, 4 kat ve 55 adet mağazası ile 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

H and M, ÖzdilekPark AVM'de mağaza açıyor!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M, ÖzdilekPark AVM'de açılıyor. Yarın yapılacak olan açılışta, açılış nedeniyle H&M ilk 100 kişiye yüzde 20 indirim hakkı verecek.

Bursa Özdilekpark AVM yıl sonunda açılacak!

Bursa'ya milyon dolarlık yatırım Türkiye'nin birçok ilinde alışveriş merkezleri açan Özdilek, Bursa'ya 40 milyon dolarlık yatırımla 2016 yılı sonunda Özdilekpark'ı kazandıracak.

ÖzdilekPark İstanbul'a bir yılda 9 milyon ziyaretçi!

ÖzdilekPark İstanbul, geçtiğimiz yıl eylül ayında ziyaretçilerine kapılarını açtı. AVM, toplam 45 bin metrekare kiralanabilir alan, 5 kat ve 170 mağazasıyla 9 milyon ziyaretçi ağırladı.

Columbia 34. mağazası Özdilekpark istanbul AVM'de açtı!

Devrim yaratan teknolojileri ve şık tasarımlarıyla spor giyimin önde gelen markası Columbia İstanbul'un en yeni alışveriş merkezlerinden ÖzdilekPark'ta yerini alıyor.

Denistanbul Turizm Reklam Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Özdilekpark Şubesi açıldı!

Denistanbul Turizm Reklam Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Özdilekpark Şubesi, Can Tunçer Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Özdilekpark AVM'de kuruldu.

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için minik usta etkinliği!

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için minik usta etkinliği düzenleniyor. Ziyaretçilerinin alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli anlar da geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark İstanbul, minik misafirlerini de unutmuyor.

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için eğlence!

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için eğlence düzenleniyor.Ziyaretçilerinin alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli anlar da geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark İstanbul, minik misafirlerini de unutmuyor.

Özdilekpark AVM Hande Yener'i ağırladı!

Açıldığı ilk günden itibaren, İstanbulluların gözde alışveriş merkezleri arasında yer almayı başaran Özdilek Park AVM, içinde bulundurduğu önemli markalar ile alışveriş tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor.

Tekin Acar Kozmetik 82. Mağazası'nı ÖzdilekPark AVM'de açtı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda İstanbul Özdilek Park Avm’de yeni mağazasını açtı. Açılışa özel 12-14 Eylül tarihleri arası yapacağınız alışverişlerinizde TCA oje hediyesi sizleri bekliyor…

ÖzdilekPark İstanbul AVM açılışa özel etkinlikler!

ÖzdilekPark AVM, 12 Eylül Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. Açılışına özel hazırladığı şovlarla, AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan ÖzdilekPark İstanbul, 12, 13 ve 14 Eylül’de eğlenceli etkinliklerine herkesi bekliyor...

Özdilek Park İstanbul AVM açılış!

5 katlı tek bloktan meydana gelen Özdilekpark İstanbul AVM Levent projesi, hazırlıklarına 2005 yılında başlanan Özdilek Center'ın içerisinde konumlanıyor. Proje, Levent-Hisarüstü metro hattının ilk durağında yaşama geçiriliyor. İşte Özdilek Park İstanbul

özdilekpark avm istanbulda hangi markaların mağazaları yer alıyor Haberi

özdilekpark avm istanbulda hangi markaların mağazaları yer alıyor

ÖzdilekPark AVM İstanbul marka ve mağaza listesi!


ÖzdilekPark AVM'deki 140 mağazada müşterileriyle buluşacak markalardan bazıları şunlar; 


- H&M, 


- Media Markt, 


- D&R, 


- Derimod, 


- İpekyol, 


- Koton, 


- Polo Garage, 


- Roman, 


- Vakko Butik, 


- Mango, 


- Mavi, 


- Sarar, 


- Nike, 


- Adidas, 


- Swatch, 


- Saat&Saat, 


- Flormar,  


- Watsons, 


- Gratis, 


- Atasay, 


- Starbucks, 


- Mc Donalds, 


- Mickeys, 


- Mid Point, 


- Polen Tantuni, 


- Sbarro, 


- Özdilek Mağaza


- Özdilek Market.


ÖzdilekPark AVM ne zaman açılacak? Öğrenmek için tıklayın!


Özdilek AVM iletişim! 


Özdilek Center


Adres: Esentepe Mah. Büyükdere Caddesi No:181 Şişli-İstanbul

Tel: 0212 325 33 65

Web: www.ozdilekcenter.com