29 / 04 / 2024

Özefeler Yıkım iletişim

Özefeler Yıkım iletişim

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

Diyarbakır Bağlar'da 250 yapı için yıkım kararı!

Diyarbakır'da, yeni yerleşim yerlerinin açılmasıyla birlikte, Bağlar ilçesinde oturanlardan bazıları, çoğu gecekondu olan evlerini terk etti. Bağlar Belediyesi yetkilileri, tespit ettikleri 250 yapı için yıkım kararı verdi.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

Marsh Harbour'da kasırganın yarattığı yıkım görüntülendi!

Bahamalar'ın ilk yerleşim birimleri arasında gösterilen Marsh Harbour'da neden olduğu yıkım havadan görüntülendi.

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim!

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bizim Mahalle Evleri'nde ilk iki etabın yapım ihalesi Eylül'de gerçekleştiriliyor...

Avenue İstanbul Büyükçekmece iletişim!

Avenue İstanbul Büyükçekmece iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Avenue İstanbul projesi 2019 yılında teslim ediliyor...

İsrail'in yıkım çalışmalarına karşı duracağız!

Filistin Kudüs İşleri Bakanı Adnan el-Hüseyni, İsrail tarafından gerçekleşen Mescid-i Aksa baskınlarından, yıkım faaliyetlerine, Yahudi yerleşim birimi inşa çalışmalarından, Kudüs’teki Filistinlilerin evlerine el koymasını değerlendirdi.

Bursa Atatürk Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Stadyumu, Atatürk Meydanı olarak içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim sahası ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak Bursa’ya kazandırılıyor.

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim!

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Lavinya City Evleri projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Özefeler Yıkım iletişim Haberi

Özefeler Yıkım iletişim

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat yıkımı, molozun kaldırılması, planlı bir şekilde yıkılması kaldırılması 2-Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla, kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhı tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana, tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan, açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri ve benzeri her türlü inşaat malzemelerinin sökülmesi alım satımı ve taşınması. 3-Yıkım ve hafriyat işleri için gerekli olan her türlü iş makinesi, taşıt ve cihazların alım satımının yapılması, kiralanması. İnşaat...