21 / 05 / 2024

Özekmekçi Grup adres

Özekmekçi Grup adres

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL’ye Fatih Ekmekçi tarafından kuruldu.

Arazi yatırımı için adres açıklandı: 150 ile 750 bin TL arasında parası olanlar dikkat!

Artan konut fiyatları yatırımcıları arsaya yönlendirdi.  Toprak yatırımcısı Aksel, elinde 150 bin TL ile 750 bin TL arasındaki parası olanlar için Muğla’daki o adresleri açıkladı. Arazi alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.

Çiftçi Twins satışa çıktı! Yeni proje!

Çiftçi Grup tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen Çiftçi Twins projesi satışa çıktı. Peki Çiftçi Twins'te hangi konut tipleri yer alıyor? Çiftçi Twins'te daire fiyatları ne kadar? İşte Çiftçi Twins ile ilgili ayrıntılar...

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Özekmekçi İnşaat Nakliyat Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özekmekçi İnşaat Nakliyat Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haldun Yücel tarafından kuruldu.

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL’ye Fatih Ekmekçi tarafından kuruldu.

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Bodrum Adres Yalıkavak fiyatları!

Bodrum Adres Yalıkavak fiyatları 925 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Adres Yalıkavak projesinde teslimler Şubat 2017'de yapılıyor...

Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri!

Fiyatların kat ve cepheye göre farklılık gösterdiği projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Ev adresi değişikliği dilekçesi ne zaman verilir?

Vatandaşların mevcut adreslerinden taşınmaları halinde, belli bir süre içinde adres değişikliği için bildirim vermeleri gerekiyor. Peki, ev adresi değişikliği dilekçesi ne zaman verilir? İşte yanıtı..

Özekmekçi Grup adres Haberi

Özekmekçi Grup adres

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL’ye Fatih Ekmekçi tarafından kuruldu.

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...