23 / 07 / 2024

Özel Aydın Şifa Hastanesi nerede

Özel Aydın Şifa Hastanesi nerede

Şifa Sağlık Grubu, İzmir ve Erzurum'dan sonra sağlık hizmeti verdiği iller arasına Aydın'ı da kattı. Aydın'daki bir hastaneyi devralan Şifa Sağlık Grubu, yeniden yapılandırarak Aydınlıların hizmetine sundu.

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı belediyeye tahsis edilsin!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kira sözleşmesi geçen yıl sona eren ve açılan ihaleyle özel şahsa kiralanan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nın belediyeye tahsis edilmesi için çağrıda bulundu.

Çamlıca Camisi'ne özel aydınlatma hazırlanıyor!

İnşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin aydınlatma sistemleri yapılıyor. İstanbul'un en hakim tepesinde inşa edilen camiye, dışarıdan kurulacak özel ışık sistemiyle özel aydınlatma yapılıyor.

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

Barış Aydın: Yatırımcının güveni artırılmalı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, devlete nüfuz etmiş FETÖ unsurlarını temizleme sürecine kararlılıkla devam ederken, devlet ve özel sektör olarak daha fazla çalışarak milli ekonomiyi “şahlandırmak” gerektiğini bildirdi.

Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta 58 okul ve 17 yurt kapatıldı!

Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta, OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde, 58 özel okul, 17 yurt, 76 dernek, 1 vakıf, 1 sendika temsilciliği kapatıldı.

Aydın'da 9 özel okul kapatıldı!

DARBE girişiminin ardından ilan edilen Olağanüstü Hal'in (OHAL) ilk kanun hükmünde kararnamesi, Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girerken; Aydın'da 9 özel okul ile 23 dernek kapatıldı.

Aydın'a yeni yapılacak jeotermal santrale dava açıldı!

Özel jeotermal firmalarının santral kurmak için Aydın Valiliği’nden aldığı, "Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu gerekli değildir" kararına, vatandaşların itirazları devam ediyor.

Aydın Çıldır Havaalanı'nda son durum ne?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, özel uçakla geldiği Aydın Çıldır Havaalanı'nda inceleme yaptı. Bilgin Çıldır'ın sivil havacılığa açılmasının yapılacak fizibilete çalışmalarının ardından belli olacağını belirtti.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da eski fabrika arazine otel inşa edecek!

BANKA, askerî bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da 100 odalı otel inşa edecek!

Yıllık 40 milyon lira ciro yapan Aydın merkezli firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel:“Şehrin girişindeki 6 dönümlük mobilya fabrika alanına 4 yıldızlı, 100 odalı bir otel yapmayı ve otelcilikte büyümeyi düşünüyoruz." dedi.

Aydın Başak Koleji Matematik Müzesi 26 Mayıs'ta açılacak!

Aydın Özel Başak Koleji Eğitim Yerleşkesi içinde Avrupa’nın yanı sıra Amerika’da da örneklerine rastlanan ve Türkiye’de bir ilk olacak olan Tales Matematik Müzesi’nin açılacak.

Aydın Osmanlı Ortakçı Hamamı restore edilecek!

Aydın’ın Buharkent İlçesine bağlı Ortakçı Mahallesinde bulunan tarihi Osmanlı Ortakçı Hamamı restore edilip, turizme kazandırılacak.Sıcak su kaynağının bulunduğu çeşmeye giden Uslu, sudan içip bu şifalı suyun hastalara şifa olacağını söyledi.

Aydın Doğan'dan satılık arsalar!

Aydın Doğan Ticaret, 1974 yılında Pendik'e 8 dakika mesafede yer alan arsaları 3 bin 900 liradan satışa çıkarmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Özel Aydın Şifa Hastanesi nerede Haberi

Özel Aydın Şifa Hastanesi nerede


Şifa Sağlık Grubu, İzmir ve Erzurum'dan sonra sağlık hizmeti verdiği iller arasına Aydın'ı da kattı. Aydın'daki bir hastaneyi devralan Şifa Sağlık Grubu, yeniden yapılandırarak Aydınlıların hizmetine sundu. 

Efeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Aydın-Muğla karayolu üzerinde hizmet vermeye başlayan Özel Aydın Şifa Hastanesi'nin resmi açılışı gerçekleştirildi. 


Şifa Hastaneleri büyüyor

Açılışta konuşan Prof. Dr. Mehmet Ateş, grubun 1983 yılında İzmir Basmane'de yaklaşık 100 metrekare kapalı alana sahip bir poliklinikle sağlık hizmeti vermeye başladığını hatırlatarak, "2014'te 100 bin metrekare kapalı alanda, 800 yatak, asistanından profesörüne kadar yaklaşık 350 hekim ve toplamda 2 bin 250 personelle yola devam ediyoruz. Şifa Sağlık Grubu bugün sekiz hastane, beş ayakta tedavi merkezi, iki kız ve erkek öğrenci yurdu ve bir üniversite eğitim kampusü olmak üzere 16 müesseseyle hizmetlerini sürdürüyor"...