02 / 05 / 2024

Özel Bil Okulu

Özel Bil Okulu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Almanya'nın Stuttgart şehrinde 2004 yılında Türk girişimciler tarafından kurulan BİL Özel Okulları’nın yeni binasının açılışına katıldı

Özel okullara yapılan devasa zamlar öğrencileri okulsuz bıraktı! Binlerce öğrenci okulu bırakmak zorunda kaldı!

Özel okulların eğitim dışı hizmetlere yaptıkları astronomik zamlara aileler daha fazla dayanamadı. Veliler çocuklarını özel okuldan alırken, düşük ücret alan öğretmenler ise işten ayrıldı.

Özel okul ücretlerinde fahiş artış! Veliler isyan ediyor, okullara soruşturma!

Özel okullar, yüzde 65 olarak belirlenen zam oranını türlü yollarla aşmaya devam ediyor. Fahiş fiyatlara tepkili olan veliler ise artık bu rakamları ödeyemeyeceklerini söyleyerek devlet okulu seçeneğini masaya getirdi.

Gayrimenkul Okulu'nda konut satışlarına odaklanılacak!

Gayrimenkul Okulu'nda eğitimler 30 Nisan'da başlıyor. GYODER üyelerine özel yüzde 10 indirim fırsatı sunulan eğitimin ücreti 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Yağmur Tanrısevsin seramik okulu açıyor!

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu oyuncu Yağmur Tanrısevsin seramik okulu açıyor...

Eyüpsultan'da özel okul inşaatı için evlere yıkım!

Eyüpsultan'da evlerin arkasına Revna Yapı İnşaat tarafından yapılacak olan Özel Kavram Okulu'nun inşaatı için evlerin yıkılması gerekiyordu. Ev sahipleri, yıkımın gerçekleşmemesi için mahkemeye başvurdu...

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için inşa ettiği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu 300 öğrenciye eğitim verecek!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Dünyanın birçok yerinde birçok okulu gezme ve görme fırsatım oldu. İnanın böyle güzel okulların sayısı dünyada çok çok az. Milletlerin ve ülkelerin bu tür okulları açmaları, vicdanlarının, merhametlerinin ve şefkatlerinin ölçüsüdür" dedi...

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Küçükçekmece’de yapımı tamamlanan Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

Tual Bahçekent'in okul kira bedeli aylık 248 bin TL!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Başakşehir, Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (TUAL BAHÇEKENT) projesi kapsamında yer alan Özel Öğretim Okulu Rayiç Kira Ekspertiz Değeri'ni aylık 248 bin TL olarak açıkladı.

Malatya'da 100 odalı konuk evi ve özel eğitim okulu yapılacak!

Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya'da en az 100 odalı, 3 yıldızlı otel konforunda hasta yakınlarının ve ihtiyaç sahiplerinin kalacağı yeni konuk evi ve özel eğitim okulu yapacaklarının müjdesini verdi.

Özel Bil Okulu Haberi

Özel Bil Okulu

20 milyon Euro'ya mal olan ve 650 öğrencinin eğitim görebileceği Özel Bil Okulu'nun açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Milletvekili Hakan Şükür,  Baden Württemberg Başbakanı Winfried Kretschmann, Stuttgart Belediye Başkanı Wolfgang Schuster   katıldı.


Okul açılışında konuşan Başkan Kadir Topbaş, “Gemisini yürüten kaptan dönemi”nin bittiğini belirterek , “Bu gemiyi birlikte yürüteceğiz” dedi.


Stuttgart Belediyesi’nin Türk okuluna verdiği destekten dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Topbaş, “Böyle bir anlayış dünyayı kurtarır. Sayın Başbakanın da törene katılması bu dostluk ver kardeşliği gösteriyor. Bizlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul’daki yerli ve yabancı okullara, dini tesislere her türlü yardımı yapıyoruz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bu konuda bizi sonuna kadar destekliyor. Biz çok iyi biliyoruz ki eğitim öğretim gören her fert...