19 / 05 / 2024

Özel Gayrimenkul adresi

Özel Gayrimenkul adresi

Özel Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Aziz Kaya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahraman Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muzaffer Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Özel tarafından kuruldu.

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

Kentsel dönüşümde yeni reform paket: Özel mahkemeler kuruluyor! Dönüşümdeki anlaşmazlıklar çözülecek!

Adalet Bakanlığı tarafından oluşturulan ekiplerin sahadan topladıkları verilerden çıkacak sonuçlara göre, ihtisas mahkemelerine yönelik yeni ihtiyaç alanları belirlenecek. Bu kapsamda, özel gayrimenkul mahkemelerinin kurulması bekleniyor.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

İl Özel İdare 4 gayrimenkul satacak!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Elazığ'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 18 Temmu 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

İl Özel İdare 4 taksitle iki gayrimenkul satacak! 

Iğdır İl Özel İdaresi, 4 taksitle iki gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare o ilde iki gayrimenkul satacak! 

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İl Özel İdare o ilde 2 gayrimenkul satacak!

Iğdır İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Iğdır Merkez'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Yalova İl Özel İdaresi hasılat paylaşımıyla gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle satışa çıkarıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanı...

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Özel Gayrimenkul adresi Haberi

Özel Gayrimenkul adresi

Özel Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Aziz Kaya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahraman Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muzaffer Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.


Özel Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Yurtiçi ve yurtdışında resmi ve gayri resmi her türlü inşaat ihalelerine iştirak etmek, inşaat yatırım ve taahhütlerinde bulunmak  her nevi konut, turistik  nitelikli tesisler, işyerleri, işhanları hizmet binaları alt yapı tesisleri, baraj, yol, hava alanı, köprü, liman, marina, çekek yerleri ve bilcümle sanayi tesisleri ile her türlü spor tesislerinin yapımı, satımı, proje, etüd, kontrol danışmanlık ve değerlendirme hizmetlerinin yapılmasını gerçekleştirmek. 2-) Yapı, mimarlık ve mühendislik alanlarında kullanılan malzeme, araç ve  gereçler ile inşaatlarda kullanılan bilcümle malzeme ve yapı...