02 / 10 / 2024

özel idare yurt planı

özel idare yurt planı

Özel İdareye ait İstanbul yolu üzerindeki 100 bin metrekare araziye ilişkin yurt yapımı için imar değişikliği talebinin reddedilmesinin ardından konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanlığına göndermeye hazırlanıyor.

İl Özel İdare’den iki şehirde kiralık otel ve satılık 3 iş yeri!

İl Özel İdare iki şehirde yer alan otel ve iş yerleri için satış ile kiralama ihalesine çıkıyor. İşte o ihale ilanları…

Özel yurt fiyatları kiralar ile yarışıyor, 80 bin TL'ye kadar yurt var...

Büyükşehirlerde yurt ücretleri çok fazla. Buna göre, aylık 25 bin TL'den başlayan tek kişilik oda fiyatları, kiralarla yarıştığı kaydedildi.  Oda-kahvaltı olan bazı yurtlarda, öğle ve akşam yemeği imkanı da bulunmuyor.

İl Özel İdare’den iki şehirde satılık ve kiralık gayrimenkuller!

Iğdır İl Özel İdaresi ve Nevşehir İl Özel İdaresi iki şehirde yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İhaleler 17 Eylül ve 19 Eylül’de yapılacak.

Özgür Özel'den kentsel dönüşüm çıkışı: Yurt dışından bulunan krediler onaylanmıyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gemlik'teki açıklamasında kentsel dönüşüme değindi ve "Yurt dışından bulunan krediler onaylanmıyor" dedi. İşte Özel'in o açıklaması...

1957'de öğrencilerin barınma sorunu! Çemberlitaş'a 1 milyon 948 bin TL'ye  yurt yapılmış!

1957 yılında öğrenciler barınma sorunu ile karşı karşıya kalmışlar. İstanbul'da Özel yurtlar yetersiz kalırken, bir çok öğrenci ev bulmakta zorlanmış. Bu durum karşısında Çemberlitaş'a 340 kişilik yurt yapılmış.

İl Özel İdare'den 2 ilde satılık kargir bina, konut ve arsa!

İl Özel İdare Edirne ve Giresun'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

İl Özel İdare'den Edirne'de satılık gayrimenkul!

Edirne İl Özel İdaresi, Edirne İpsala'da yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerini satışa çıkardı. İpsala Bayrambey'de yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerinin muhammen bedeli 61 milyon 432 bin 500 TL olarak belirtildi.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

O ilde 347 bin TL'ye arsa alabilirsiniz! İl Özel İdare tarihi açıkladı! 

Isparta İl Özel İdaresi, Isparta ili, Senirkent ilçesi, Yassıören Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsanı büyüklüğü kaç metrekare? İşte detaylar...

İl Özel İdare bu ilde arazi, iş yeri, arsa ve ofis satacak!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta arazi, iş yeri arsa ve ofis satacak. Söz konusu satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Özel sektör 1 yıl içerisinde 44,5 milyar dolar kredi borcu ödeyecek!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu ağustosta, 2022 sonuna oranla 2,5 milyar dolar azalışla 155,3 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde gerçekleştirilecek olan anapara geri ödemelerinin toplamı ise 44,5 milyar dolar olarak belirlendi.

özel idare yurt planı Haberi

özel idare yurt planı

Özel İdareye ait İstanbul yolu üzerindeki 100 bin metrekare araziye ilişkin yurt yapımı için imar değişikliği talebinin reddedilmesinin ardından İl Genel Meclisi olağanüstü toplantı yaparak konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanlığına göndermeye hazırlanıyor. 


16 Şubat günü olağanüstü toplantı yaparak konuyu görüşecek olan İl Genel Meclisi arazinin imar değişikliği talebini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayına sunarak çözmeye çalışacak. 


İl Genel Meclisi 16 Şubatta olağanüstü toplanarak gündeminde bulunan iki maddeyi görüşecek. İl Genel Meclisinin olağanüstü toplantısının ilk gündem maddesi İstanbul yolu üzerinde bulunan Eski Giilkent Devlet Hastanesi arkasındaki 100 bin metrekareli arazinin, Belediye Meclisinde reddedilen imar değişikliği konusunun Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunulması. Konu ile ügüi daha önce Ak Parti Milletveküi Recep Özel yurt yapılması için istenen imar değişikliğine belediye meclisinin onay vermemesini eleştirerek...