02 / 05 / 2024

Özel sanayi sitesine cami

Özel sanayi sitesine cami

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar yaptığı açıklamada, "Cami yaptırma derneğimizi kurduk ve çalışmalara başladık. Sanayi sitemizin adına yakışır bir camiyi yakın bir zamanda hizmete açacağız" dedi.

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Özel tarafından kuruldu.

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, kahve tiryakilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıkaran MediaMarkt, espresso makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl vadeli kredi fırsatı! Metrekaresi 32 bin TL'ye!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl kredi fırsatıyla satışlar başladı. Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Özel Amaçlı Tuzla Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Amaçlı Tuzla Kimya Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da Nuri Kızıltepe tarafından kuruldu.

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Kapaklı'daki Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor!

Net İnşaat tarafından dev bir sanayi sitesine imza atılıyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Çerkezköy OSB ve Kapaklı OSB'ye komşu, hız kesmeden gelişen Kapaklı'da inşa edilen Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Özel sanayi sitesine cami Haberi

Özel sanayi sitesine cami

Hizmetleriyle gurur duyduğunu ifade eden Başkan Kaynar, "2015 yılı Mayıs ayında genel kurulumuzu yapacağız. Sanayi sitemizde yapmış olduğum hizmetlerimle ömür boyu övüneceğim. Çünkü önemli hizmetleri buraya yaparak yaşanabilir bir sanayi sitesi alanı ortaya çıkardık. Sanayiye girerken bir misafirin güzel ağırlanması gerekiyor. Giriş kısmı güzel olan bir yerin zaten içerisi de güzel olur. Ön girişteki arsa ve idari binamızın yan tarafındaki boş alanları park olarak değerlendirdik. Sağ sol kısımları ağaçlandırdık. Bu da sanayimize ayrı bir güzellik kattı. Sanayimizde bir oturum alanına, sitelere girmiş gibi bir hava oluştu. Park alanımızda oturma yerlerimiz, çay bahçemiz olacak. Yani bizim çalışma yerimiz aynı zamanda yaşam merkezimiz olacak. Yaptığımız çalışmalardan aldığımız olumlu tepkiler bizi daha da heveslendiriyor" diye konuştu.


Mir...