04 / 05 / 2024

Özel Vahide Sultan Huzurevi kimin

Özel Vahide Sultan Huzurevi kimin

Yeşikköy Bakyaşam Huzurevi'ne yerel seçimler öncesinde Özel Vahide Sultan Huzurevi tabelası asıldı. Binanın Belediye Meclisi'nin aldığı kararla üçüncü şahıslara yani taşeron firmaya kiralandığı iddia edildi...

Mihrimah Sultan Malikanesi satışta!

Dünyanın en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'ın en özel eserlerinden biri Mihrimah Sultan Malikanesi satışa çıkarıldı...

Yeşilköy Özel Vahide Sultan Huzurevi taşeron firmaya mı kiralandı?

Yeşikköy Bakyaşam Huzurevi'ne yerel seçimler öncesinde Özel Vahide Sultan Huzurevi tabelası asıldı. Binanın Belediye Meclisi'nin aldığı kararla üçüncü şahıslara yani taşeron firmaya kiralandığı iddia edildi...

Vahide Perçin Foça'dan ev mi aldı?

"Muhteşem Yüzyıl" adlı televizyon dizisinde Haseki Hürrem Sultan'ı canlandıran oyuncu Vahide Perçin'in, Foça'da bir tarihi Rum evini satın alarak restorasyona başladığı iddia edildi.

Bartın Fatih Sultan Mehmet Lisesi’ne yeni bina yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne yeni bina ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

BASF'tan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel çözümler!

Kimya şirketi BASF, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde oluşabilecek korozyon hasarlarına ve kiriş bağlantı detaylarının çok ağır yüklerin aktarımına dayanması için geliştirdiği özel çözümler ile katkı sağladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde BASF imzası!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, Osmangazi Köprüsü’nden sonra Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde de oluşabilecek korozyon hasarlarına ve kiriş bağlantı detaylarının çok ağır yüklerin aktarımına dayanması için geliştirdiği özel çözümler ile katkı sağladı.

Tekno Maccaferri'den YSS Köprüsü'ne özel istinat duvarı!

Dünyanın en geniş ve en yüksek kulesine sahip asma köprüsü olarak adından söz ettiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, Tekno Maccaferri tarafından özel olarak imalatı yapılan istinat duvarı uygulaması gerçekleştirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için özel beton üretildi!

GEÇTİĞİMİZ hafta 3 milyar dolarlık maliyetle İstanbul’da üçüncü kez kıtaları birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü için boğazın zorlu koşullarına yönelik özel beton üretildi.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

2006 yılında iki 'sultan' yalısı satışa çıkarılacak!

2006 yılında İstanbul İl Özel İdaresi, Boğaziçi'ndeki, toplam değeri 100 milyon doların üzerinde olan, Hatice Sultan ve Fehime Sultan yalılarını 'turizm amaçlı' kullanılmak üzere satışa çıkaracakmış.

Sinpaş GYO'dan Ramazan'a özel yüzde 11 fiyat avantajı!

Sinpaş GYO’nun İstanbul, Ankara ve Bursa’daki konsept projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, 11 ayın sultanı Ramazan’a özel yüzde 11 oranında indirim fırsatı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor.

WaterGarden İstanbul, Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı!

Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.

Bursa Cem Sultan Türbesi restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Muradiye Külliyesi'nde bulunan Cem Sultan Türbesi'nin restorasyonunun tamamlandığını bildirdi. Altepe, "Bu türbe, çok özellikli kalem işleri ve tüm işlemelerle kendine has, özel dizayn edilmiş bir türbe." dedi.

Özel Vahide Sultan Huzurevi kimin Haberi

Özel Vahide Sultan Huzurevi kimin

Milli Emlak Dairesi, İstabul'un Bakırköy ilçisine bağlı Yeşilköy'de bulunan arsayı Bakırköy Belediyesi'ne "Huzurevi yapılması ve üçüncü kişilere kiraya verilememesi" şartıyla ömür boyu hibe etmişti. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerden kısa süre önce dönemin CHP'li Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, inşaatı tamamlanan binayı Bakyaşam Huzurevi adıyla açtı. Sabah'tan Fatih Ulaş'ın haberine göre; ancak 2014 yılında Bülent Kerimoğlu'nun belediye başkanı olması üzerine huzurevi 4.5 yıl atıl duruma düştü.

KİRALAMA KARARI

31 Mart yerel seçimleri öncesi binaya Özel Vahide Sultan Huzurevi tabelası asıldı ve ön tarafına duvar örülerek kapılar takıldı. Mahalleli binada zaman zaman gece konaklayan kişilerin olduğunu söyleyerek binanın amacına uygun işletilmesini talep etti. Ancak binanın Belediye Meclisi'nin aldığı kararla üçüncü şahıslara yani taşeron firmaya kiralandığı ortaya çıktı.

Bu durumun peşine...