18 / 05 / 2024

özelleştirilen gayrimenkul gelirleri

özelleştirilen gayrimenkul gelirleri

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, özelleştirilen gayrimenkulleri meclis gündemine taşıdı. Türabi Kayan, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Mistral İzmir projesindeki 3 gayrimenkul 54 milyon 987 bin TL'ye satıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında gerçekleştirilen gayrimenkul satışını ve bedelini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Tapu döner sermaye harcı bu yıl ne kadar oldu? İşte tapu döner sermaye harcı 2022 ücreti!

Tapu dairesinde gerçekleştirilen gayrimenkul alım satım işlemleri için ödenen masraflar arasında döner sermaye bedeli de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye harcı bu yıl ne kadar oldu? İşte tapu döner sermaye harcı 2022 ücreti...

Son 20 senede özelleştirilen gayrimenkullerden elde edilen gelir TBMM gündeminde!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, özelleştirilen gayrimenkullerden elde edilen gelirlere ilişkin soru önergesi verdi. 

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

TSKB GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

TSKB GYO'nun 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 hesap dönemine ilişkin hasılatı 30 milyon 135 bin 607 TL oldu. Şirketin toplam gayrimenkul gelirleri ise 27 milyon 782 bin 756 TL olarak belirlendi. 

Özelleştirilen limanların devir sözleşmeleri uzatılacak!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildiği açıklandı. Kanun kapsamında bazı limanların işletme hakkı verilmesi/devri yöntemiyle özelleştirilmeleri sonucunda imzalanan 49 seneden az süreli sözleşme sürelerinin uzatılması öngörülüyor.

Özelleştirilen gayrimenkullerin akıbeti meclis gündeminde!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, özelleştirilen gayrimenkulleri meclis gündemine taşıdı. Türabi Kayan, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan iki taşınmazla turizmcilerin gözdesi Antalya Döşemealtı'ndaki bir gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

19 yılda 4 bin gayrimenkul özelleştirildi! 

Türkiye'de son 19 sene içerisinde özelleştirilen gayrimenkullerin sayısı ortaya çıktı. 

Kamuya ait arazi ve binaların satışı meclis gündeminde!

2020 ve 2021 yıllarında özelleştirilen kurumlar ile kamuya ait arazi ve binaların satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

özelleştirilen gayrimenkul gelirleri Haberi

özelleştirilen gayrimenkul gelirleri

Özelleştirilen gayrimenkuller TBMM gündemine taşındı. CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, konuyla ilgili soru önergesi verdi. CHP'li Kayan, sorularının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlanmasını talep etti. 

Türabi Kayan, "Aşağıdaki sorularımın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını; Anayasa'nın 98 ve İçtüzüğün 96. maddeleri gereğince saygılarımla arz ederim." diye konuştu. CHP'li Kayan, şunları kaydetti:

"İktidardaki 19'uncu yılını geride bırakan AKP'nin; iktidara geldiği tarihten Haziran 2021 tarihine kadar özelleştirdiği gayrimenkul sayısı 4 bin 42'dir. Toplam büyüklüğü 45 milyon metrekareyi bulan yaklaşık 2 bin 150 taşınmazın daha özelleştirileceği yönündeki haberler yazılı ve görsel basında sıkça yer almaktadır."

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan'ın soruları:

1- Özelleştirdiğiniz yani sattığınız 4 bin 42 gayrimenkulden elde edilen para toplam kaç TL'dir? 

2- Söz konusu 4 bin 42...