26 / 05 / 2024

Özelleştirme Yüksek Kurulu.Özelleştirme Yüksek Kurulu taşınmazların onayı

Özelleştirme Yüksek Kurulu.Özelleştirme Yüksek Kurulu taşınmazların onayı

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Artvin, Giresun ve Bursa'daki bazı taşınmazların satışını onayladı ve söz konusu ÖYK kararları, Resmi Gazete'nin 19.07.2013 tarihli sayısında yayımlandı...

Gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir İstanbul oldu!

GABORAS’ın öncülüğünde yapılan ve Türkiye’de ticarete konu olan gayrimenkullerin el değiştirme hızını ölçen ‘Gayrimenkul Döngü Hızı’ çalışmasının sonuçları yayınlandı. Bu çalışmada gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir olarak karşımıza 18 yıl ile İstanbul oldu.

Kültür varlıklarını koruma yüksek kurulu ilke kararı!

Kültür varlıklarını koruma yüksek kurulu ilke kararı 21 Ağustos 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB 4 ildeki 6 gayrimenkulü 69.2 milyon TL'ye sattı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince 4 ildeki 6 gayrimenkul özelleştirildi. Özelleştirme kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı..

Kayseri Kocasinan'da 2 arsa 20.7 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Kayseri İli Kocasinan İlçesi Tanpınar Mahallesi'ndeki 2 arsa özelleştirildi..

İzmir Torbalı'daki bina 7 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Torbalı İlçesi'ne bağlı Yazıbaşı Mahallesi'ndeki Maliye Hazinesi adına kayıtlı bina özelleştirildi..

İzmir Torbalı'daki bina 5 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı ile İzmir İli Torbalı İlçesi Yazıbaşı Mahallesi'nde Maliye Hazinesi adına kayıtlı binanın satışı onaylandı..

Ankaya Çankaya'daki otopark alanı özelleştiriliyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Ankara Çankaya'nın Remzi Oğuz Arık Mahallesi sınırları içerisindeki gayrimenkul özelleştirilecek..

İhlas Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak Salman Çiftçi, Ali Murat Memioğlu, Hüsnü Kurtiş'i genel kurulun onayına sunacak...

Türker Proje 2018 yönetim kurulu komitelerini belirledi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. 2018 yılı için yönetim kurulu komitelerini belirledi...

Attila Türker, Türker Proje'nin yönetim kurulu başkanı oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Attila Türker oldu. Attila Türker'ün vekili ise Ali Nuri Türker oldu...

Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı..

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planına yapılan itirazlara ret!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planına yapılan itirazlar reddedildi.. 

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

Özelleştirme Yüksek Kurulu.Özelleştirme Yüksek Kurulu taşınmazların onayı Haberi

Özelleştirme Yüksek Kurulu.Özelleştirme Yüksek Kurulu taşınmazların onayı


Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Artvin, Giresun ve Bursa'daki bazı taşınmazların satışını onayladı . Söz konusu ÖYK kararları, Resmi Gazete'nin 19.07.2013 tarihli sayısında yayımlandı.Buna göre, Maliye Hazinesi'ne ait Artvin'in merkez ilçesi Seyider köyündeki 5 bin 931 metrekare yüzölçümlü spor alanı imarlı gayrimenkulun, 603 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Adem Yılmaz'a satılması kararlaştınldı.Giresun'un Keşap ilçesi Bozkurt mahallesindeki 2 bin 846 metrekare yüzölçümlü sağlık ocağı ve konut alanı imarlı gayrimenkulün, 426 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Kazım Yılmaz'a satılmasına karar verildi.Kurul, Bursa'nın İnegöl ilçesi Yenice köyündeki 106 bin 637 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün, 721 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Uludağ Rulman Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne; Bursa'nın İnegöl ilçesi Cerrah köyündeki 13 bin 705 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün...