06 / 05 / 2024

özen grup inşaat firması

özen grup inşaat firması

Özen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı binalar inşa ediyor. Onur Marketler markasıyla perakende sektöründe tanınan Özen Grup, Venara markasıyla inşaat sektörüne girdi.

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Beyre Grup İnşaat Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Dekorasyon Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyre Grup İnşaat Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Dekorasyon Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Özen tarafından kuruldu.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sözen tarafından kuruldu. 

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Özen Kuzu: Teşvik inşaat sektörünü canlandıracak!

Özen Kuzu, inşaat sektörünün ülkeyi ekonomik olarak ayağa kaldıracak nitelikte olduğuna dikkat çekti. Kuzu, "Emlak Konut projeleriyle birlikte diğer tüm nitelikli projeler için de bankaların uygun faiz oranları belirlemesi sektörü canlandıracak" dedi.

Orakçı Grup inşaat sektöründe yeni projelere hazırlanıyor!

Orakçı Grup, inşaat, hizmet ve imalat sektörlerinde toplam 10 şirket ile faaliyetlerini sürdürüyor. Grup, imalat sektöründeki yatırımlarıyla büyürken, inşaat sektöründe de yeni projelere hazırlanıyor.

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim!

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim için 0212 550 93 95 telefon numarasından satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 kule halinde Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

Oluşum Grup inşaat hizmetlerini tek çatı altında topluyor!

Yapı denetim, inşaat ilerleme kontrolü, inşaat danışmanlığı ve proje tasarım aynı çatı altında toplayan Oluşum Grup, müşterilerine en son teknolojiyi, en uygun fiyata veriyor.

Flora Net Grup İnşaat Malzemeleri Reklam Organizasyon Tekstil Temizlik ve San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Flora Net Grup İnşaat Malzemeleri Reklam Organizasyon Tekstil Temizlik ve San.ve Tic.Limited Şti., Hasan Uğur tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Ümraniye, Armağan Evler Mahallesi'nde kuruldu.

özen grup inşaat firması Haberi

özen grup inşaat firması

İnaş Yapı ile artık gayrimenkul sektöründe de yer alan Özen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı yapılar inşa ediyor. 


İlkar - İnaş İnşaat Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yunus Özen, Venara konut projesinin ilk halkasını Çorlu'da hayata geçirdiklerini belirterek, "Venara Çorlu ile adım attığımız gayrimenkul sektöründe önümüzdeki dönemde İstanbul'da ve Trkya'da farklı bölgelerde de yeni yaşam alanlarına imza atmayı amaçlıyoruz" dedi. Venara Çorlu konut projesinin tanıtım toplantısmda konuşan Yunus Özen yapmış oldukları projede deprem güvenliğinin en üst seviyede olduğunu açıklayarak, konu ile ilgili olarak şu bügileri aktardı; "Trakya Bölgesi Deprem kuşağının içerisinde. 


Deprem fizibilite raporları olmadan burada ruhsat alma şansınız yok. Biz zemini görmeden 30 metre boyunca aşağı iniyoruz. Zeminden kesitler alıp, bu kesitler sayesinde temelimizin demir kalınlıklarının, mühendislik olarak nasıl çıkacağı...