18 / 05 / 2024

Özen Kuzu açıklaması

Özen Kuzu açıklaması

Çeşitli yayın organlarında yer alan ‘Sea Pearl Ataköy projesine yürütmeyi durdurma kararı verildi’ başlıklı haberle ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun açıklaması şöyle;

Özen Kuzu'dan 15 Temmuz mesajı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, 15 Temmuz mesajı yayınladı. İşte Kuznu'nun darbe girişiminin ikinci yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklama....

Özen Kuzu'dan Murat Kurum'a tebrik!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO'nun Başkanı Murat Kurum'un 66.hükümetin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Özen Kuzu: 2017’ye gayrimenkul sektörü olarak hızlı bir giriş yaptık!

Türkiye'de daire satışları 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış gösterdi.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, TÜİK’in açıkladığı verileri yorumladı.

İhlas Holding'ten Cahit Paksoy açıklaması!

İhlas Holding,FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kişiler arasında bulunan Cahit Paksoy'la ilgili açıklama yaptı.İşte İhlas Holding'in Cahit Paksoy açıklaması..

Özen Kuzu: Kentsel dönüşüm ada bazlı olmalı!

Deprem kuşağında olduğu her fırsatta dile getirilen ülkemizde kentsel dönüşüm konusunun büyük önem taşıdığının altını çizen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Yapılan binaların blok bazlı değil ada bazlı olması gerekiyor." dedi.

TMMOB'den Bornova'da çöken inşaat iskelesi açıklaması!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Bornova'da bir inşaatta kurulu iskelenin çökmesi sonucu 3 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili "Platformda gerekli emniyet sistemlerinin bulunmadığı kanaatine varılmıştır" açıklamasını yaptı.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

Özen Kuzu: Teşvik inşaat sektörünü canlandıracak!

Özen Kuzu, inşaat sektörünün ülkeyi ekonomik olarak ayağa kaldıracak nitelikte olduğuna dikkat çekti. Kuzu, "Emlak Konut projeleriyle birlikte diğer tüm nitelikli projeler için de bankaların uygun faiz oranları belirlemesi sektörü canlandıracak" dedi.

İBB'den Kabataş Transfer Merkezi açıklaması!

İstanbul Kabataş'a yapılması planlanan Martı projesine yönelik İstanbul Kent Savunması'nın basın açıklamasının hemen öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kabataş Martı projesi hakkında yazılı açıklama yaptı.

Emlak Konut'tan kampanya açıklaması!

Emlak Konut, bugün bazı basın kuruluşlarında yayınlanan kampanya haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İşte Emlak Konut'tan kampanya açıklaması...

TÜPRAŞ'tan Moody's not açıklaması!

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ, Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu izlemeye almasının kendi notlarının da düşeceği anlamına gelmediği açıklamasını yaptı.

KONUTDER'den 15 Temmuz darbe girişimi açıklaması!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte KONUTDER'in açıklaması..

Şişli Belediyesi'nden Cemil Candaş açıklaması!

Şişli Belediyesi'nde imardan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Cemil Candaş'ın silahlı saldırıya uğramasına belediyeden tepki geldi. Belediye "Cemil Candaş’a yapılan menfur saldırıyı lanetliyoruz." açıklamasında bulundu.

Özen Kuzu açıklaması Haberi

Özen Kuzu açıklaması

Bugün çeşitli yayın organlarında yer alan ‘Sea Pearl Ataköy projesine yürütmeyi durdurma kararı verildi’ başlıklı haberle ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun açıklaması aşağıdaki gibidir.


“Değerli basın mensupları, tüm mevzuata uygun olarak gerekli izinler ve belgeler alınarak başlayan Sea Pearl projemizin inşaat faaliyetleri açılan dava neticesinde süreç gereği şu an için durdurulmuştur. Bu aşamada öncelikle ricam,  şirketimiz yetkililerince yapılacak açıklamalar dışında, kesinleşen bir yargı kararı olmaksızın haber ve yorumlara itibar edilmemesi ve sağduyulu olunmasıdır. Yapılacak incelemeler sonucunda projemizin hukuka aykırı hiçbir tarafı olmadığı anlaşılacak, kanunlara ve ilgili diğer mevzuatlara uygun olarak başlayan inşaat faaliyetlerimiz kaldığı yerden devam edecektir. Bilgilerinize sunarım.”




Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi

Özen Kuzu

Özen Kuzu, Dubai'de Sea Pearl Ataköy projesinin mühürlenme ihtimaline ne cevap vermişti? İzlemek...