29 / 04 / 2024

Özen Kuzu gayrimenkul sektörü

Özen Kuzu gayrimenkul sektörü

GYODER’in de dahil olmasıyla 86 projeye ulaşan konut seferberliğinin sektörü eski günlerine döndüreceğini belirten Kuzu, 2015 yılı konut satış rakamlarının aşılacağını, büyümenin de yüzde 10’a yaklaşacağını öngördü

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Kök tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik’te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Raafat Zen Alaabdeen tarafından kuruldu.

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Mohammad Kazemıızad ve Yaşar Kuzu ortaklığında kuruldu.

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

A3 Grup Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A3 Grup Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özen, Ahmet Ezgin ve Ali Rıza Babaoğlan ortaklığında kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Different Kurumsal Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Different Kurumsal Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Barış Özen tarafından kuruldu.

Özen Kuzu gayrimenkul sektörü Haberi

Özen Kuzu gayrimenkul sektörü

GYODER’in de dahil olmasıyla 86 projeye ulaşan konut seferberliğinin sektörü eski günlerine döndüreceğini belirten Kuzu, 2015 yılı konut satış rakamlarının aşılacağını, büyümenin de yüzde 10’a yaklaşacağını öngördü 


 Darbe girişiminin ardından ekonomiyi canlandırmak için seferber olan  gayrimenkul sektörünün başlattığı ağustos ayı boyunca yüzde 0.70 faiz, 120 ay vade, yüzde 20 peşinat ve peşin alımda yüzde 20 indirim kampanyasının sektörü eski günlerine döndürmesi bekleniyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın başlattığı, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım  Derneği’nin (GYODER)  destek vermesiyle birlikte 86 proje, 56 bin konuta çıkan kampanyanın satışları kısa sürede artıracağını  öngördü. Kuzu “Bu çalışma ile gayrimenkul sektörü  olarak eski günlerimize döneceğimizden şüphem yok” dedi.

‘BÜYÜME YÜZDE 10’U BULABİLİR’

Sektörün bu yıl, 2015’in 1 milyon 300 bin civarındaki...