29 / 04 / 2024

özen kuzu körfez sermayesi açıklamaları

özen kuzu körfez sermayesi açıklamaları

Körfez sermayesi, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden toplam 1.5 trilyon dolarlık fonun yöneticileri ve sahipleri yatırımın başkenti İstanbul’da buluştu.

Özen Kuzu'dan Murat Kurum'a tebrik!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO'nun Başkanı Murat Kurum'un 66.hükümetin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Özen Kuzu: 2017’ye gayrimenkul sektörü olarak hızlı bir giriş yaptık!

Türkiye'de daire satışları 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış gösterdi.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, TÜİK’in açıkladığı verileri yorumladı.

Özen Kuzu: Başımıza meteor düşmediği kaldı yine de hedeflerimizi yakaladık!

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Önemli badireler atlattık. Başımıza bir meteor düşmediği kaldı ama yine de hedeflerimizi yakaladık” dedi.

Özen Kuzu: Kentsel dönüşüm ada bazlı olmalı!

Deprem kuşağında olduğu her fırsatta dile getirilen ülkemizde kentsel dönüşüm konusunun büyük önem taşıdığının altını çizen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Yapılan binaların blok bazlı değil ada bazlı olması gerekiyor." dedi.

Özen Kuzu: İran'ın inşaat sektöründeki potansiyeli büyük!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, İran'daki inşaat sektörünü değerlendirerek ""İran yatırıma aç ve potansiyeli büyük bir pazar. Bizim 30 yıl öncesindeki halimiz gibi" dedi.

Özen Kuzu: Mütekabiliyet’e yenileme lazım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ çalıştayına yönelik görüşlerini paylaştı;

Sea Pearl Ataköy Körfez yatırımcıları ile buluştu!

Uluslararası Yatırım Zirvesi’nde sponsorlar arasında yer alan Kuzu Grup lüks algısını yeniden yorumlayan Ataköy'de yer alan ihtişamlı projesi Sea Pearl’ü Körfez yatırımcıları ile buluşturdu.

Özen Kuzu rant vergisi hakkında açıklama yaptı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 14 Ocak 2015 günü yapılan rant vergisi açıklaması, inşaat sektöründe büyük yankı uyandırdı. İşte, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, konuyla ilgili yaptığı açıklama..

Körfez Gayrimenkul genel kurul kararı tescil belgesini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı genel kurul kararı tescil belgesini yayınladı.

Körfez Gayrimenkul tescil belgesini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırımları tescil belgesini yayınladı. İlgili dosya haberimizde yer alıyor.

Körfez Gayrimenkul halka arz fiyatı için değerlendirme raporu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz fiyatı için değerlendirme raporu yayınladı.

Körfez Gayrimenkul yönetim kurulu toplantı tutanağını yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu toplantı tutanağını yayınladı.

Ali Ağaoğlu'na Körfez ülkelerinden davet!

Ali Ağaoğlu, Körfez ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor. Gelen davet üzerine ziyaret ettiği Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen aileleri tarafından karşılanan Ağaoğlu'na üst düzey ağırlama protokolü uygulandı.

özen kuzu körfez sermayesi açıklamaları Haberi

özen kuzu körfez sermayesi açıklamaları

Körfez sermayesi, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden toplam 1.5 trilyon dolarlık fonun yöneticileri ve sahipleri yatırımın başkenti İstanbul’da buluştu. Kuzu, Sea Pearl projesini körfez yatırımcıları ile buluşturdu. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu,'Önemli yatırımcıların global platformlarda bir araya gelmeleri, bilgi alışverişinde bulunmaları, sıcak bağlantılar kurmaları ve sonrasında yaşanan ticari gelişmelerin ülke ekonomilerine büyük katkı sağladığı bilinmektedir. Ülkemiz bulunduğu konum ve sunduğu fırsatlar ile bu yıl da yabancı yatırımcıların ilgisini çekmiştir. Yabancılara yatırım ve oturum açısından sonsuz seçenekler sunan ülkemizin yatırımcıların aradığı siyasal ve ekonomik istikrara da sahip olduğu bilinmektedir.Türkiye’nin son 10 senede özellikle siyaset ve ekonomide güçlü adımlar attığını söyleyebilirim.' diya...