29 / 04 / 2024

Özer Sayın

Özer Sayın

Liderler Granit Fayans Seramik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Özer Sayın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

2023 Öğretmen atama başvuruları başladı mı? Ön başvuru tarihi ne zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 45 bin öğretmen ataması yapılacağının açıklanmasının ardından gözler atama takvimine çevrildi. Bu sayının son yıllarda yapılan tek seferdeki en büyük sayıda öğretmen ataması olduğunu belirten Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, atama takvimi tarihlerini tek

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Mimar Nevzat Sayın’ın yeni kitabı okuyucu ile buluştu!

Türkiye modern mimarlık tarihinin kurucu mimarları arasında bulunan Nevzat Sayın’ın son on beş yıllık üretiminin arşivi niteliğinde yer alan "Düşünceler/İşler" isimli yeni kitabı düzenlenen etkinliğe katıldı.

Sayın AŞ sektörde 40 yılı geride bıraktı!

İnşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Sayın AŞ, prefabrik konuttan hazır beton üretimine, yap sat projelerden çeşitli taahhüt işlerine kadar birçok alanda hizmet veriyor.

Zer Kartal'da 90 ay 0 faiz imkanı!

Ceylan İnşaat ve Artuklu İnşaat adi ortaklığı ile İstanbul’un yükselen semti Kartal’da hayat bulan Zer Kartal’ın tüm detayları için satış ofisi kapılarını alıcılarına açtı.

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm'de temel 26 Mayıs'ta atılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, 26 Mayıs cuma günü Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm Temel Atma Töreni'ne katılacak.

Emlak Bankası'nın aktif hale gelmesi yetkililerin elinde!

Tasfiye Halinde Türkiye Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın, "Emlak Bankası'nın faal hale gelip gelmemesi yetkililerin elindedir. Arzu ettikleri halde canlı hale gelir. Tertemiz bir tasfiye halindeki Emlak Bankası var" dedi.

Tülin Şahin ve Mehmet Özer evlerini ayırdı!

12 yıllık evliliklerine son verme kararı veren Tülin Şahin ve Mehmet Özer çifti evlerini şimdiden ayırdı. Elif, Şahin ve Özer çiftinin önümüzdeki ayın sonunda boşanacaklarını açıkladı.

Sur Yapı basın toplantısı 21 Şubat'ta!

Yeni projelerini art arda hayata geçiren Sur Yapı, Koşuyolu’ndaki yeni konut projesini 21 Şubat'ta tanıtacak. Toplantı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Altan Elmas'ın katılımıyla gerçekleşecek.

Özer Sayın Haberi

Özer Sayın

Liderler Granit Fayans Seramik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Özer Sayın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


Liderler Granit Fayans Seramik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat malzemeleri seramik granit fayans bordür mermer karo parke hazır sıva kum çimento inşaat demiritecrit ve izalasyon malzemeleri....alım satımını yapmak imal etmek fason olarak imal ettirmek ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Liderler Granit Fayans Seramik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Avcılar, Gümüşpala Mahallesi, Elifoğlu Sokak,...