27 / 04 / 2024

Özerler İnşaat kentsel dönüşüm

Özerler İnşaat kentsel dönüşüm

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Kayseri'nin birçok bölgesinde inşaatlar yapan Özerler İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarında ki yerini de alıyor.

Özerler İnşaat Talas'ta kentsel dönüşüme başlıyor!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Talas'ta vatandaşlarla bir araya gelen şirket yetkilileri, yapacakları proje hakkında bilgiler verdi.

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talas ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Kayseri'nin birçok bölgesinde inşaatlar yapan Özerler İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarındaki yerini de alıyor.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Şua İnşaat'tan 4 yeni proje!

Şua İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine bu yıl da devam edecek. Şirket, içinde 3 bin 500 konutun olacağı 4 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden 2'sine bu yıl içinde başlanacak. 

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 11’incisi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de gerçekleşecek. 

Ahes Misal İstanbul'da aidatlar 2 lira oldu!

5 milyarlık yatırım yapan Süleyman Ekşi İnşaat, kentsel dönüşüme projelerine soyundu. Gaziosmanpaşa’da 2 milyarlık Ahes Misal İstanbul’u dönüşüm kapsamında hayata geçiren şirket, metrekare başına aidatları 2 TL olarak belirledi.

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın Swissotel the Bosphorus’ta yapılacak. Kongre beş farklı oturumda düzenlenecek..

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım!

Bu yıl 5.'si düzenlenecek olan Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım başladı. 

Özerler İnşaat kentsel dönüşüm Haberi

Özerler İnşaat kentsel dönüşüm

Talas'ta vatandaşlarla proje tanıtım toplantısında bir araya gelen şirket yetkilileri, yapacakları proje hakkında bina sakinlerine bilgiler verdi. Toplantıda konuşan Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, uzun yıllardır inşaat sektöründe yer aldıklarını belirterek, " Anayurt, Mimsin, Yıldırım Beyazıt, Fevzi Çakmak, Esenyurt ve daha birçok noktada inşaatlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. İnşallah, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bizde üzerimize düşün vazifeyi yerine getireceğiz. Bunun için güzel projeler hazırladık. Bina sakinlerinin istekleri doğrultusunda en ince ayrıntıyı bile düşündük. Kimseyi mağdur etmeden, bir aksilik çıkmaz ise 18 ayda evleri teslim etmeyi planlıyoruz. Yıllardır bize güvenen ve bizlerden konut alan hiç kimseyi mağdur etmedik. 


Bizim için en büyük sermaye itibarımızdır. Bu düşünceyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği proje tanıtım toplantısında Özerler İnşaat...