02 / 05 / 2024

Özge Küçükerdönmez

Özge Küçükerdönmez

İzmir’de, bir üniversitede öğretim görevlisi Özge Küçükerdönmez, ev almak için anlaşıp sözleşme yaptığı inşaat şirketinin daireyi zamanında teslim etmemesi üzerine, şirket ve bankaya karşı ’Satış ve kredi sözleşmesinin feshi’ istemiyle açtığı davayı kazandı.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Naturaluna Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Naturaluna Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özbey ve Resmiye Özge Esen ortaklığında kuruldu.

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özge Kılıç ve Dilruba Yağmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dönmez tarafından kuruldu.

Karadeniz gazı Türkiye’nin 35 yıllık tüketimini karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin yeni bulduğu rezerv ve enerji yatırımlarıyla makus talihini yeneceğini belirterek, “Küresel bir enerji krizinde en önemli oyunculardan biri kendi gazımız olacak” dedi.

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dönmez ve Mona Seıfalıpour ortaklığında kuruldu.

Özge Küçükerdönmez Haberi

Özge Küçükerdönmez

İzmir’de, bir üniversitede öğretim görevlisi Özge Küçükerdönmez, ev almak için anlaşıp sözleşme yaptığı inşaat şirketinin daireyi zamanında teslim etmemesi üzerine, şirket ve bankaya karşı ’Satış ve kredi sözleşmesinin feshi’ istemiyle açtığı davayı kazandı.


Çiğli’de oturan Özge Küçükerdönmez, ev sahibi olmak için 3 yıl önce bir inşaat firması ile satış sözleşmesi yaptı. Küçükerdönmez, satış sözleşmesi imzaladığı inşaat şirketine 60 bin lira ödedi.


Küçükerdönmez, firmanın anlaşması bulunan bankaya da 23 ay boyunca 3’er bin lira taksitle 69 bin lira yatırdı. Evinin zamanında teslim edilmemesi üzerine Özge Küçükerdönmez, avukatı Seda Ayaz Aksoy aracılığıyla banka ve inşaat şirketine karşı "Kredi ödemelerinin durdurulması, inşaat şirketi ile yapılan gayrimenkul satış ve borçlanma sözleşmesinin feshine karar verilmesi" istemiyle tüketici mahkemesinde dava açtı. Avukat Seda Ayaz Aksoy, mahkemeye verdiği...