02 / 05 / 2024

Özge Ozan Yener

Özge Ozan Yener

İkio Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yener, Özge Ozan Yener tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Zeytinburnu, Telsiz Mahallesi'nde kuruldu.

Oval Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Oval Turizm Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Özge Ozan Yener ve Sermir Doğan ortaklığıyla kuruldu.

Miro Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Miro Konaklama Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sermir Doğan ve Özge Ozan Yener ortaklığında kuruldu. 

Sakarya'daki Ünal Ozan caddesi yenileniyor!

Ünal Ozan Caddesi Yenileme Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ünal Ozan Caddesi’nde asfalt çalışmaları başladı" dedi

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti Bebek'ten 7 milyon TL'ye villa aldı!

Popçu Gülşen 5 yıllık sevgilisi müzisyen Ozan Çolakoğlu ile Temmuz’da İspanya Barcelona’da nikah masasına oturacak. Bebek’te yaşadıkları evi küçük bulan çift, yine aynı semtten 7 milyon TL'ye villa aldı.

Ozan Özdilek kimdir?

Birçok ulusal ve uluslararası kentsel tasarım ve mimarı proje yarışmasına katılıp, üç tanesi birincilik olmak üzere birçok ödül kazanan Mimar Ozan Özdilek kimdir? İşte Mimar Ozan Özdilek..

Hande Yener'in beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu!

Hande Yener'in ticari başarısı, yurt dışındakilerin de dikkatini çekti. Yener’in Bodrum’daki ‘Sebastian’ isimli beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu. Dubaililer, Yener’e ‘1 milyon dolar verelim, beach’ini ülkemize taşıyalım’ dedi.

Ozan Tüzün: Binalarda sığınak yapılmıyor!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, binalarda sığınak olarak projelerin yapıldığını ancak, projenin dışında bina içerisine sığınakların yapılmadığını söyledi.

Sakarya Ünal Ozan caddesi yenileniyor!

Ünal Ozan Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bin 200 metre uzunluğundaki arterde gerekli yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz." dedi

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Ozan Tüzün'den Adana'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Mimarlar Odası Adana Şubesi Başkanı Mimar Ozan V. Tüzün, Adana’nın merkezinde yapılmakta olan kentsel dönüşüm ile 10 dairelik parsellere 20 daire yapılacak olmasını yaşam alışkanlıklarımız ve konforu bakımından sürdürülemez olduğunu söyledi.

Hande Yener Bodrum'daki mekanının inşaatını inceledi!

Ünlü Şarkıcı Hande Yener Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece kulübü açmaya hazırlanıyor. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı.

Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor!

Prefabrik konutlar, tek villalık müstakil yaşamlardan toplu yaşam alanlarına doğru genişliyor. Afrika’ya kadar bina gönderen Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor.

Hande Yener Ege ve Akdeniz’de 5 yeni mekan açacak!

Popçu Hande Yener, Bodrum’da her yıl fiyatı ile tartışmalara neden olan lahmacuna karşı daha ucuz ‘beachmacun’u satacak. Yener, Ege ve Akdeniz’de beş yeni mekan açacağını duyurdu.

Özge Ozan Yener Haberi

Özge Ozan Yener

İkio Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yener, Özge Ozan Yener tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


İkio Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-TURİZM a-Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek,konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek.Bu amaçlar çerçevesinde turizm,konaklama,irtibat,konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, b- Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak,acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak,ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, c- Şirket turizme hizmet amaç ile restoranlar,eğlence yerleri, otel ,...