18 / 05 / 2024

Özgecan Aslan Yürüyüş Parkuru nerede

Özgecan Aslan Yürüyüş Parkuru nerede

Eyüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Göktürk Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru’nun temel atma törenine ve Kemerburgaz’da inşa edilen spor kompleksi açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı...

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

Çelik sektöründe katma değeri yüksek ürünler ihraç edilecek!

Çelik sektörünü buluşturan en büyük organizasyonlardan biri olan SteelOrbis 2023 Güz Konferansı ve 89’ncu IREPAS toplantısı, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) iş birliği ile İstanbul'da düzenlendi. ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, çelikte katma değeri yüksek ürünlerin ihraç edileceğini söyledi.

Adnan Aslan: Çelik ihracatı Nisan'da yüzde 35 düştü, üretime ara verilebilir!

ÇİB Başkanı Adnan Aslan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle sektör ihracatının Nisan'ın ilk 20 gününde yüzde 35 civarı gerilediğini belirtti...

Kamu yatırımlarında en büyük pay ulaştırmaya!

2020 Yılı Yatırım Programı'ndan yapılan derlemeye göre, kamu yatırımları için bu sene 77,1 milyar TL kaynak ayrılırken, bu tutardan aslan payını 25,2 milyar TL ile ulaştırma ve haberleşme sektörü alıyor.

İzmir Büyükşehir 2020 bütçesinde aslan payı altyapı ve ulaşım yatırımlarını!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7 milyar 950 milyon TL'lik 2020 yılı bütçesi kabul edildi. Bütçenin yüzde 46’sı yatırımlara ayrıldı.

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Dolardaki artış müteahhitleri tedirgin etti!

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz, inşaat sektörünün yavaşlama döneminde olduğunu söyledi.

Doal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şık Mehmet Aslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Müteahhitleri FETÖ korkusu sardı!

MANİSA Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz, FETÖ operasyonlarında gözaltına alınan ve mal varlığına el koyulan çok sayıda işadamı olması nedeniyle piyasada güvensizlik oluştuğunu, kimsenin çek kabul etmediğini söyledi.

Faizlerin düşmesiyle konut alımları artacak!

Uzun yıllar Torbalı’da hizmet veren Aslan Yüksel İnşşat’ın Müdürü Musa Birtane, faizlerin düşmesiyle birlikte konut satışlarının artmasını beklediklerini dile getirdi.

Manisalı müteahhitler bankalardan faiz indirimi istiyor!

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Aslan Yılmaz, inşaat sektörünün her krizde en çok etkilenen ve piyasalar düzeldiğinde de en son düzelen bir sektör olduğunu vurguladı.

Gültac İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gültac İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Aslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Esenler, Giyimkent Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Özgecan Aslan Yürüyüş Parkuru nerede Haberi

Özgecan Aslan Yürüyüş Parkuru nerede


Eyüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Göktürk Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru’nun temel atma törenine ve Kemerburgaz’da inşa edilen spor kompleksi açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. Başkan Topbaş yaptığı konuşmada yeni bir tramvay hattı müjdesi de verirken, Göktürk Yürüyüş Parkuru’nun adının da, geçtiğimiz aylarda hunharca bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan olmasını istedi. 

İBB tarafından hayata geçirilen “Çöpten elde edilen elektrik enerjisi atık ısısı ile çalışan mevsimlik çiçek serası hizmete alım töreni” Kemerburgaz İSTAÇ merkezinde gerçekleştirildi. Törene Başkan Kadir Topbaş ile birlikte Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı. Törenin ardından iki başkan Göktürk’e geçerek Eyüp Belediyesi tarafından yapılacak Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru’nun temel atma törenine katıldılar. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından Göktürk’e özel olarak...