27 / 05 / 2024

Özgekent Sitesinde İcradan Satılık Daire

Özgekent Sitesinde İcradan Satılık Daire

T.C. Küçükçekmece/İstanbul 2. İcra Dairesi, İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Safra mahallesindeki Özgekent Sitesi'ndeki daireyi 140 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 18 Eylül 2012 Salı günü 14:00-14:15 saatleri arasında yapılacak

Üsküdar'daki 29 Mayıs Sitesinde 'rezerv alan kararı geri çekilsin' nöbeti!

134 dairenin yer aldığı Türkiye Diyanet Vakfına ait 29 Mayıs Sitesinde oturan vatandaşlar, rezerv alan ilanı uygulamasıyla konutlar riskli olmamasına karşın tahliye ediliyor. Vatandaşlardan 'rezerv alan kararı geri çekilsin' talebi geldi. 

Vivo S17e'nin fiyatı yanlışlıkla resmi satış sitesinde paylaşıldı;  İşte Vivo S17e fiyatı

Yakın zamanda tanıtımı yapılacak olan ve fiyatının da bu lansmanda paylaşılması beklenen Vivo S17e, bugün yanlışlıkla markanın resmi web sitesinde görüntülendi. Yapılan hata hemen düzeltilse de Vivo S17e'nin fiyatı tanıtım gününden önce ortaya çıkmış oldu. İşte detaylar...

İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası! Site sakinleri isyan etti! 

Son dönemde pek çok site yönetimi, fahiş aidat zamları ve şeffaf olmayan idari yapılarıyla gündem oluyor. İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası ortalığı karıştırdı. 

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Huawei nova 9 SE cep telefonu resmi sitesinde indirimde! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Huawei Nova 9 SE cep telefonu resmi sitesinde 500 TL indirimiyle satışa sunuldu. Peki, Huawei nova 9 SE fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da 10 bin kişinin yaşadığı konut sitesinde dolandırıcılık şoku!

İstanbul'da, 10 bin kişinin yaşadığı konut sitesinde 7 aydır aidatları toplayan yönetim tarafından ödenmesi gereken faturaların ödenmediği ileri sürüldü. Sitede yaşayan sakinler kendilerine 6 milyon TL'lik borç kaldığını iddia etti.

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinde 4 milyon TL'lik vurgun iddiası!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı hakkında bilgilendirilmemeleri tartışmalara neden oldu...

Bursa Emek 23 sitesinde dönüşüm başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ataevler'de dönüşüm için harekete geçti. Emek 23 sitesinde yıkım çalışmasını başlatan belediye, 154 siteyi dönüştürmüş olacak.

Tuzla'nın yeni sanayi sitesinde dükkan fiyatları ne durumda?

İstanbul’un yükselen değeri Sanayinin Kalbi Tuzla’da yüksek kira getirili ve ihtiyaçlarınıza göre dizayn edilen Tuzla’nın Yeni Sanayi Sitesinde bir işyerinizin olması artık çok kolay.

İskenderun yeni sanayi sitesinde arsalar tahsis edilecek!

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz, yeni sanayi sitesinde üyelerine arsa tahsisi için talep alacaklarını, bu nedenle öncelikle kesin üye sayısını belirleyeceklerini söyledi.

Evzen Urla sitesinde 2 milyon TL'ye satılık 2 villa!

İzmir Evzen Urla sitesinde bulunan 8.647,90 metrekare yüzölçümüne sahip 2 villa Urla İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arasında ihale ediliyor.

Tuzla Kimyacılar Sitesinde boya fabrikasında yangın çıktı!

TUZLA Kimyacılar Sanayi Sitesinde boya ve kimyevi madde imalatı yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Kilometrelerce uzaktan görülebilen yangına, Anadolu yakasındaki birçok ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi...

Antalya Lale Park Evleri sitesinde 17 adet satılık daire: 2 milyon 432 bin TL!

Antalya İli Kepez İlçesi'nde Lale Park Evleri sitesinde yer alan dairelerin toplamı 2 milyon 432 bin TL olarak belirlendi. Dairelerin satışı Antalya 6. İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Özgekent Sitesinde İcradan Satılık Daire Haberi

Özgekent Sitesinde İcradan Satılık Daire
Verilen ilan şöyle;


T.C. KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL 2. İCRA DAİRESİ

SAYI: 2012/971 TLMT.

ÖRNEK NO: 64

GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTIRMA İLANI

Bir Borçtan Dolayı Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Kıymeti, Adedi Evsafı:

Taşınmazın Tapu Kaydı: Küçükçekmece Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından tanzim ve tasdik edilmiş olan 06/03/2012 tarih ve 929 yevmiye sayılı yazıları ekinde bulunan Tapu kayıt örneğine göre: Satışa konu taşınmaz, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi Safra Mahallesi, Papazköprüsü Mevkiinde kain, 8 Pafta, 10518 Parsel sayılı, 3.299,00 m2 miktarlı kat mülkiyeti tesisli dört bloktan ibaret kargir apartmanda 40/3636 arsa paylı A1 Blok, 5. Kat. (23) no'lu meskenin tamamı niteliğinde ve dosya haczinin mevcut olduğu bildirilmiştir.

Taşınmazın imar Durumu: Küçükçekmece Belediye Başkanlığı imar ve Şehircilik Müdürlüğü Durum Şefliğinin 08/03/2012 tarih ve 3639 sayılı imar durum yazısına göre; Söz konusu...