02 / 05 / 2024

Özgül Şirketler Grubu termal yatırımları

Özgül Şirketler Grubu termal yatırımları

Gıda, tekstil ve inşaat alanlarında hizmet veren Özgül Şirketler Grubu, termal turizm alanındaki yatırımıyla büyüyor. Afyonkarahisar'a bağlı Yaylabağı-Gazlıgöl'de gerçekleştirilen Grand Özgül Termal Tatil Köyü'ne şimdiye kadar 70 milyon TL harcandı...

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Cevahir Şirketler Grubu'ndan Makedonya'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Cevahir Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Cevahir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Eser Cevahir, "Sun City isimli projemizin maliyeti 125 ile 200 milyon dolar arasında olacak” diyor.

ACY Şirketler Grubu 100 milyon TL ciro hedefliyor!

İnşaat, gayrimenkul, tarım-hayvancılık, turizm, dış ticaret, tekstil, halı ve filo kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren ACY Şirketler Grubu, rotasını teknolojiye kırdı. Grup, bu yıl iki yeni teknoloji girişimini devreye alıp 100 milyon TL ciro hedefliyor.

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek verdi.

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Ali Özgül: Malatya'da ev fiyatları artacak!

Malatya'da 2019 yılında 11 bin 737 konut satıldı. Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül; “Böyle giderse Malatya'da Mart ve Nisan ayından sonra konutlar daha da yükselecek. Konut almak isteyen vatandaşlarımızın konut almada acele etmelerini tavsiye ediyorum.” dedi .

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güven tarafından kuruldu. 

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 255 milyon TL'lik yatırım! 

Banu Evleri Ispartakule projelerini zamanında teslim eden Hasanoğlu Şirketler Grubu yeni projelerine devam ediyor. Şirket, 255 milyon TL'lik yatırımla Ispartakule ve Bahçekent'te dört yeni proje hazırlanıyor. 

Özgül Şirketler Grubu termal yatırımları Haberi

Özgül Şirketler Grubu termal yatırımları

Gıda, tekstil ve inşaat alanlarında hizmet veren Özgül Şirketler Grubu, termal turizm alanındaki yatırımıyla büyüyor. Afyonkarahisar'a bağlı Yaylabağı-Gazlıgöl'de gerçekleştirilen Grand Özgül Termal Tatil Köyü'ne şimdiye kadar 70 milyon TL harcandı. Toplam üç etaptan oluşan projenin iki etabı tamamlandı, kapılarını misafirlerine açtı. 


3'üncü etap çalışmaları ise devam ediyor. Özgül Termal'de hisseli gayrimenkul dönerli sistem ve devre satışı yapılarak yatırım imkanı da sağlanıyor. İlk etabın bitmesiyle 2012 yılında misafirlerine kapılarını açan Özgül Termal'in toplam proje tutan 100 milyon TL'yi aşacak. Yaylabağı-Gazlıgöl'ün dünyanın en kaliteli termal suyunun bulunduğu bölgelerden biri olduğunu anlatan Özgül Şirkeder Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özgül, termal turizm konusunda iddialı olduklarını açıkladı. Özgül, bireysel müşterilerin yanı sıra şirketlere de kurumsal hizmet vereceklerini vurguladı. Özgül, "Milli kaynaklarımızdan olan termal sularımızı...