02 / 05 / 2024

Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi

Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi

Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Özgür Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Bahar Sokak'ta kuruldu.

Profesör Özgür Demirtaş'ın dolar açıklamaları şok etkisi yarattı! Döviz baskısı turizmcileri yaktı!

Turizm sektörüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Profesör Özgür Demirtaş, turizmciler arasında endişeye yol açtı. Açıklama, sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Özcan  tarafından kuruldu.

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kuş tarafından kuruldu.

Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Özgür Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Bahar Sokak'ta kuruldu.

Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Ziylan, Sabih Özgül, Gökhan Utku, Kaan Demirağ, Ahmet Necati Uğur, Yusuf Keleş, İsa Ünal, Ali Fuat Akça tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Fermani Özgür Altun kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Fermani Özgür Altun, Sidney Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu.

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turizm İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turizm İnşaat Gıda Araç Kiralama Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Vesim Kir Şube Müdürlüğü'nde 23 Aralık'ta kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu: Isı yalıtımında ülke olarak yolun başındayız!

Sektörünün öncü isimlerinden Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür K. Alioğlu, ''Ülke olarak yolun başındayız'' mesajı vererek Türk ısı yalıtım sektörünün son durumunu ve ısı yalıtımı sürecinde ele alınması gereken noktaları değerlendirdi.

DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür Antalya yatırımlarını değerlendirdi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, kırsal kalkınmanın anahtarının göl su projeleri olduğunu belirterek, "Bir tarım şehri olan Antalya’da göl su projeleri ile zirai üretimi artırarak çiftçimize büyük kazanç sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Adason İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Turizm Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adason İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Turizm Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Cihangir Son, Tamer Son, Tayfur Son tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli disiplin amirleri yönetmeliğinde değişiklik!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli disiplin amirleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 12 Kasım 2014 tarihinde 29173 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

Klaus Rave: Rüzgâr enerjisinde 637 bin MW’lik yatırım fırsatı var!

Dünyada 2020 yılına kadar 637 bin MW’lik eski teknolojili kömür santralinin devreden çıkması bekleniyor. Buradan ortaya çıkacak elektrik açığının büyük oranda rüzgâr santralleriyle doldurulabileceği hesaplanıyor

Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Haberi

Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi

Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Özgür Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Özgür Akman Turizm Otelcilik Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM  -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya...