16 / 05 / 2024

Özgür Akpınar

Özgür Akpınar

MP Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Özgür Akpınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Kurtköy, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi, Mustafa Akyol Sokak'ta kuruldu.

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş açıkladı! KYK borcu düzenlenmesi sonrası hükümet enflasyonu düşürmek için ne yapmalı

Dün açıklanan KYK borcunda enflasyona bağlı faizlerinde silinmesi kararı sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, AKP hükümetine çağrıda bulundu. Enflasyonla mücadele için ne yapılmalı? İşte detaylar…

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 10 adet konut için başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 17 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Özgür Akpınar Haberi

Özgür Akpınar

MP Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Özgür Akpınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


MP Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her nevi bina,konutlar ve toplu konutlar,okul depo,hastane,alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar, turizm tesisleri,spor tesisleri,havalimanları,terminalleri hangar ve tesisleri,eğlence merkezleri,altyapı tesisleri, köprü,yol,kara ve demiryolu,tünel,metro,baraj,sulama tesisleri her türlü bayındırlık yapı ve tesisleri inşaatını taahhüt ederek inşa ve tesis etmek.


MP Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Kurtköy, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi, Mustafa Akyol Sokak, Belde İşmerkezi,...