03 / 05 / 2024

Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yalçın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Kartal, Soğanlık Orta Mahalle'de kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Özgür Demirtaş'ın dolar kuru ile ilgili açıklaması herkesi şaşırttı!

Finans dehası Özgür Demirtaş'ın, yaptığı açıklamalar devamlı gündeme geliyor. Güncel dolar kuru ile alakalı açıklama yapan Özgür Demirtaş'ın yaptığı açıklama gündem oldu. Demirtaş, ''Bankalarda gördüklerinizi unutun, Hükümet İKİLİ kur oluşturdu ülkede'' diyerek sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Özgür Olmanın Gücü Honda NC750X 23 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Özgür Olmanın Gücü" sloganıyla lanse edilen Honda NC750X fiyatları ne kadar? İşte Honda NC750X 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Özcan  tarafından kuruldu.

Özgür Potur İnşaat Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Potur İnşaat Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Binali Demirbaş tarafından kuruldu.

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kuş tarafından kuruldu.

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli Çekmeköy'e yapıldı.

Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yalçın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1) Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini, boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir. 2) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3) Türkiye sınırları içinde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...