04 / 05 / 2024

Özgür Karabat Kanal İstanbul açıklaması

Özgür Karabat Kanal İstanbul açıklaması

CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Kanal İstanbul projesinde tapuların 5 aydır dağıtılmadığına dikkat çekerek, projeden vazgeçildiğini ileri sürdü. İşte Karabat'ın o açıklaması...

Özgür Karabat konut piyasasında hareketlenmeyi değerlendirdi: Kimler konut zengini oluyor?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, TÜİK'in açıkladığı konut satışı verileri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki kimler konut zengini oluyor? İşte Özgür Karabat'ın o paylaşımı...

CHP'li Özgür Karabat: 'Vatandaşlar TOKİ'den 250-300 bin liraya konut beklerken fiyatlar 4 milyon TL'ye çıktı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat 6 Şubat depremlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada vatandaşlar 250-300 bin liraya konut almayı beklerken şimdi bu konutların fiyatları 4 milyon liraya kadar çıktığını söyledi.

Özgür Karabat, Borsa’daki büyük vurgunu anlattı!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat küçük yatırımcının sermayesinin kasti eritildiğini iddia etti.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan faiz isyanı! E hani Nas? Artık daha günahkarız

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından YouTube kanalında açıklamalarda bulunurken, sert bir şekilde sitemde bulundu. Demirtaş, faizin haram olduğu konusuna değinirken, “Artık daha günahkarız” açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Özgür Demirtaş açıkladı: Ekmek 10 lira olacak!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 1.26 milyon takipçisinin bulunduğu Youtube kanalından yeni bir video yayınladı.

Kanal İstanbul çevresinden tapu toplayanlara kötü haber!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat yaptığı açıklamada Kanal İstanbul çevresindeki tarım arazilerinin imara açılması vaadiyle büyük vurgun yapıldığını iddia ederek, Uyarılarımıza rağmen oradan tapu toplayanlara önerim, çiftçiliği öğrensinler'' dedi.

Kanal İstanbul'da son dakika gelişmesi! Geri adım atıldığı iddia edildi!

CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Kanal İstanbul projesinde tapuların 5 aydır dağıtılmadığına dikkat çekerek, projeden vazgeçildiğini ileri sürdü. İşte Karabat'ın o açıklaması...

Özgür Karabat'tan TOKİ projesine tepki!

CHP Milletvekili Özgür Karabat, TOKİ'nin yurtdışındaki gurbetçi Türk vatandaşları için yapmayı planladığı konut projesi hakkında konuştu.

Özgür Özel'den Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "'Kanal İstanbul'a para veren parasını alamaz' diyoruz, şimdiden uyarıyoruz. Büyükelçileri uyarıyoruz, 'Türkiye'yi şikayet etti' diyorlar." diye konuştu.

Özgür Demirtaş'a cevabımdır!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, twitter hesabı üzerinden Özgür Demirtaş'a cevap verdi. İşte Kireçci'nin cevabı... 

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Özgür Demirtaş'tan kripto para uyarısı: Vagona binenlerin canı çok yanacak!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığının ortaya çıkmasıyla beraber kripto para borsaları tartışmaları alevlendi. Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kripto paralarla ilgili uyarılarda bulundu.

Özgür Özel'den arazi satışı açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,

Özgür Karabat Kanal İstanbul açıklaması Haberi

Özgür Karabat Kanal İstanbul açıklaması

CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, sosyal medya hesabından Kanal İstanbul projesiyle ilgili son dakika açıklamasında bulundu ve dikkatleri çekti. 

Kanal İstanbul'a güvenenlerin yaya kaldığını ileri süren Özgür Karabat, projede geri adım atıldığını iddia etti. 

Peki Kanal İstanbul projesinde son durum ne? CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, konuyla ilgili neler dedi? İşte ayrıntılar...

“Kanal İstanbul'da geri adım atıldı. Tapu sahipleri şimdi AKP yöneticilerine ulaşmaya çalışıyor ama nafile. Uyarmıştık, dinlemediniz” ifadelerini kullanan Özgür Karabat, 11 senedir Kanal İstanbul'la arsa rantı yaratıldığını dile getirdi. 

Kanal İstanbul'un 2 kez planının değiştirildiğini belirten Karabat, "Sadece Sazlıdere Köprüsü'nün temeli atıldı ama o da otoyol projesinin devamı. Ortada büyük bir Kanal İstanbul balonu var" ifadelerini kullandı. 

Sözcü'de yer alan habere göre; Kanal İstanbul...