28 / 04 / 2024

Özgür Yıldız

Özgür Yıldız

Tatil sitesi Gezinomi'nin Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yıldız, 25-28 Ekim'e denk gelen Kurban Bayramı’nın Cumhuriyet Bayramı ile bir araya getirilerek 10 güne çıkarılmasının turizm sektörüne moral vereceğini belirtti..

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

A101 bu haftanın yıldız ürünlerini açıkladı! Bu hafta A101'de neler indirimde? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101'in "Haftanın Yıldızları" ürünleri belli oldu. Peki bu hafta A101'de hangi ürünler indirime girdi, haftanın yıldız ürünlerinin fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101'de bu hafta hangi ürünler indirimde? A101 Haftanın Yıldız ürünlerinde neler var? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'in "Haftanın Yıldızları" ürünleri belli oldu. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi? Haftanın yıldız ürünlerinin fiyatları kaç TL oldu? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101 Haftanın Yıldız ürünlerinde neler var? Bu hafta A101'de hangi ürünler indirimde? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 Market'te bu hafta haftanın yıldız ürünlerinde neler var? Haftanın yıldız ürünleri fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Özgür Yıldız Haberi

Özgür Yıldız

Bu yaz tatiller çeşitli sebeplerle bölünmeye uğramışken, 10 günlük tatil hem turizmci hem de tatilciler için büyük fırsat olacak" dedi. Yıldız 10 günlük tatil konusunda kararın bir an önce verilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Bu kararın alınması uzadıkça hem bizim, hem de tatilcilerin program yapma süreleri daralıyor. Bu karar ne kadar önce alınırsa programlama açısından o kadar yerinde olur. Şu an sektörün tüm çalışanları planlarını uzun süreli bir tatil olacakmış gibi...