29 / 04 / 2024

Özka İnşaat konut projeleri

Özka İnşaat konut projeleri

Cezayir pazarında yedi yıldır hizmet veren Özka İnşaat, üstlendiği projelerde bugüne kadar 5 bin 500 konutun inşasını tamamladı. Özka İnşaat Cezayir'de 450 milyon TL'lik yeni projeye başlayacaklarını belirtti.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Aydın’da konut sektörünün önü açıldı!

Özbaşak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Kasım Payza, konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin Aydın’da bitme noktasına gelen konut sektörüne de nefes aldırdığını belirtti.

TOKİ Aydın 206 konut ve 4 dükkan ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Aydın 206 konut ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İli, İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İzka İnşaat'tan konut atağı!

İzka İnşaat Yönetim Kurlu Başkanı Azat Yeşil, 300 milyon TL yatırımla Bayraklı’da İzka Port projesini hayata geçireceklerini söyledi. Yeni yatırımları ve sektördeki gelişmeleri değerlendiren Yeşil, ''Dalgalanmalardan etkilenmiyoruz'' dedi.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artırma fiyatları!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile satılıyor..

Özka İnşaat konut projeleri Haberi

Özka İnşaat konut projeleri

Cezayir pazarında yedi yıldır hizmet veren Özka İnşaat, üstlendiği projelerde bugüne kadar 5 bin 500 konutun inşasını tamamladı. Halen proje değeri 450 milyon lira olan bir iş üzerine çalıştıkları bilgisini veren Özka İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Özbay, projenin 2017 yılı ortasında bitmesinin planlandığını ve tamamlanması ile birlikte Cezayir'de inşa ettikleri konut sayısının 10 bin 500'e çıkacağını kaydetti. 2017 sonrasında da yeni projelere devam etmek istediklerini söyleyen Özbay, "2020 ila 2025 yılları arasında çeşitli çalışmalarda yer almak istiyoruz. Yeni pazar arayışlarımız sürüyor. 

Konut dışında spesifik işlere de yönelmeyi planlıyoruz" dedi Cezayir'de faaliyete geçtikleri ilk yıllarda sosyal konut projelerine yöneldiklerini anlatan Sinan Özbay, bugün itibarıyla ülkede konut ihtiyacının oldukça fazla olduğunu dile getirdi. Özbay, Cezayir pazarına giriş yaptıkları 2008 yılında 2...