03 / 05 / 2024

Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal fiyat

Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal fiyat

Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal Evleri'nde yer alan 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Özka Global Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Global Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Özcan tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Ortaklar Otelcilik Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Otelcilik Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Şakul ve Hüseyin Keskin ortaklığında kuruldu.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Sudan'da Beşir ve ortaklarının 4 milyar dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu tarafından Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, aile üyeleri ve ortaklarının 4 milyar dolar değerinde mal varlığına el koyduğu açıkladı.

Ortaklar Hafriyat Nakliye İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Hafriyat Nakliye İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kemer tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatını İGA'nın ortakları mı üstlendi?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda önceki gün yaşanan uçak kazası, ikinci pistin yıllardır neden bitirilemediği sorusunu tekrar gündeme taşıdı. Sabiha Gökçen'in ikinci pist inşaatında İGA'nın ortaklarının yer aldığı iddia ediliyor...

Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal fiyat Haberi

Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal fiyat

Özka Ortaklar İnşaat'ın hayata geçirdiği Pendik Royal projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yükseliyor. 


Pendik Royal Evleri'nin toplam arsa alanı 4 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Proje kapsamında 13 kattan meydana gelen 2 blok bulunuyor.


Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal fiyat listesi!

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 159 bin TL'den

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 260 bin TL'den

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. 


100 konuttan meydana gelen Pendik Royal Konutları kapsamında ödeme koşullarında banka kredisi uygulanıyor. Öncesinde ise yüzde 25 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. 


Pendik Royal Rezidans kapsamında dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor ve 120 metrekareye kadar yükseliyor. Projede oyun alanları, fitness salonu, hamam ve yüzme havuzu bulunuyor. Pendik Royal Rezidans teslim tarihi 2014 Temmuz olarak belirlendi. 


Pendik Royal Rezidans iletişim

Telefon:  (0216)...