14 / 05 / 2024

Özkan Atay

Özkan Atay

Batman Ekspres Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan İşten ve Özkan Atay ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Özkan tarafından kuruldu.

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mertcan Özkan tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışına tepki!

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki emsal artışa tepki gösterdi. Haydar Özkan, TMMOB’un emsal artışı olan imar planı plan notunun yürütmesinin iptali için yargıya başvurulmasını değerlendirdi.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışının reddedilmesine tepki!

İzmir'de Bornova ve Karşıyaka belediyelerinin emsal artışı önerisi oy çokluğu ile reddedildi. Emsal kararın reddedilmesinin ardından İzmir Depremzedeleri Derneği Başkanı Haydar  Özkan durum değerlendirmesi yaptı. 

Azade Özkan Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Azade Özkan Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Azade Özkan tarafından kuruldu.

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Mya Atay Elektrik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mya Atay Elektrik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Atay tarafından kuruldu.

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Özkan Atay Haberi

Özkan Atay

Batman Ekspres Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan İşten ve Özkan Atay ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu. 


Batman Ekspres Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 63 Sokak...