12 / 05 / 2024

Özkan Çakmak

Özkan Çakmak

Piramit Mimari Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Çakmak, Ali Gürbüz ve Onur Kaplan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Çakmak Prefabrik hizmet kalitesini her geçen gün artıyor!

TKDK ve kalkınma ajanslarının desteklediği prefabrik okul, sağlık ocakları, otel, doğa turizminde kullanılan yapılar inşa ettiklerini dile getiren Çakmak Prefabrik Şirket Müdürü Ethem Çakmak, yeni dönemde yurt genelinde bilinirliklerini artırmak istediklerini söyledi.

Çakmak Yapı A.Ş. Showroom 1 Haziran'da açılıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye'deki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom İkitelli'de açılıyor. Bin 600 metrekarelik alana sahip showroom 1 Haziran'da hizmete girecek.

Denizli Çakmak'taki su deposunun inşaatı tamamlandı!

Denizlililerin gelecekte su sıkıntısı yaşamaması için yatırımlarına ara vermeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl yapımına başladığı Çakmak Mahallesi'ndeki 5000 tonluk su deposunu tamamlayarak faaliyete geçirdi.

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Özkan Golden City'de satışlar başladı!

Özkan Golden City'de Yok Yok diyen Özkan Kardeşler İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Herkesi Defne Hastanesi karşısında bulunan Özkan Golden City yaşam merkezini görmeye davet etti.

TEVAK'ın acı günü! Hasan Küçüközkan vefat etti!

Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK)'ın Mütevelli Üyesi Hasan Küçüközkan vefat etti. Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

Ümraniye Sinpaş Palas Çakmak fiyatlar!

Sinpaş Palas Konutları 88 bin 733 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projenin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. İşte Ümraniye Sinpaş Palas Çakmak fiyatlar...

Sinpaş Palas Çakmak ödeme planı!

Sinpaş Palas Çakmak ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje 88 bin 733 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Halis Toprak, Özlem Özkan'a miras bıraktı mı?

İşadamı Halis Toprak'ın vasiyetnamesine SABAH ulaştı. Halis Ağa, kendisinden 39 yaş küçük eşi Özlem Özkan'a evlenirken yurt dışındaki gayrimenkullerinin yarısını vermiş boşanırken vazgeçmiş.

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdu yıkım çalışmaları incelendi!

Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

Sinpaş GYO Çakmak projesini Sinpaş Yapı yapacak!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Çakmak projesinin satışlarına ve üretimine hızlı şekilde başlanarak, proje karlılığını üst seviyeye çıkarmak için yönetimin aldığı kararı KAP'a bildirdi.

Mehmet Özkan: Küçük Sanayi Sitesi yapılacak!

Geçtiğimiz günlerde Ezine Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet ÖZKAN ile çalışmaları hakkında görüştük. Mehmet Özkan, "Görev yaptığımız süre içerisinde İmar planı tamamlandı, Kadastro pafta tamamlandı. " dedi.

Kayseri Fevzi Çakmak'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin eski yerleşim merkezlerinden olan Fevzi Çakmak'ta kentsel dönüşüm için ilk binalar yıkılmaya başlandı. Yıkılma riski yüzde 80 olan yığma tabir edilen 3 katlı 40 yıllık binanın ilkini yıkan inşaat şirketi, yerine 8 katlı bina inşa edecek.

Özkan Çakmak Haberi

Özkan Çakmak

Piramit Mimari Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Çakmak, Ali Gürbüz ve Onur Kaplan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.


Piramit Mimari Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT a.       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...