01 / 05 / 2024

Özkan Eker

Özkan Eker

Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepede bir yıl içinde kaba inşaatların yükseleceğini söyledi.

Fikirtepe'de 1 yıl içinde kaba inşaatlar yükselecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla bölgenin 1 - 2 ay içerisinde tamamen terk edilmesi öngörülüyor. Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker açıklama yaptı.

Fikirtepe'de müteahhitler birleşiyor!

Fikirtepe’de proje üreten müteahhitler, bölgedeki dönüşümün hızlanması için el birliği yaptı. Kurulacak komisyonlar hak sahiplerinin mağduriyetini önlemek için çalışacak..

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Özkan Eker tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirmesi meclis gündeminde!

HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından yanıtlanması istemiyle Meclis Başkanlığına verdiği önergede, Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirme kapsamına alınmasının nedenini sordu.

Fikirtepe'nin yüzde 90'ı boşaldı!

Kadıköy'de Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepe'nin yüzde 90'ının boşaldığını ve bir yıl içinde bölgede kaba inşaatların yükseleceğini dile getirdi.

Fikirtepe'de bir yıl içinde inşaatlar yükselecek!

Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepede bir yıl içinde kaba inşaatların yükseleceğini söyledi.

Fikirtepe'de kaba inşaatlar 1 yıl içerisinde başlayacak!

Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepe'nin yüzde 90'ının boşaldığını, bir yıl içinde bölgede kaba inşaatların yükseleceğini söyledi.

Fikirtepe'de 1 yıl içinde kaba inşaatlar yükselecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla bölgenin 1 - 2 ay içerisinde tamamen terk edilmesi öngörülüyor. Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker açıklama yaptı.

Fikirtepe'nin yüzde 90'ı boşaldı!

Özkan Eker:"135 hektarlık bu kentsel dönüşüm alanında kamu-özel işbirliğiyle yaklaşık 5 milyar dolarlık proje yürütülüyor. Proje bitince Fikirtepe'de değer artışı yüzde 500 olacak" dedi. Bölgenin 1-2 ay içerisinde tamamen terk edilmesi öngörülüyor.

Fikirtepe kentsel dönüşüm için örgütleniyor!

Fikirtepe'de proje geliştiren müteahhitler, bölgede dönüşümün hızlanması için platform kurdu. 10 firmanın katıldığı platformun başkanlığını ise Emay İnşaat'ın CEO'su Özkan Eker üstlendi.

Özkan Özçelik: Ankara'da projeler gelişti, fiyatlar arttı!

Başkent’te marka projelerin sayısı günden güne artarken, yeni konutlarda sosyal alanlara daha fazla yer verilmesi maliyetleri artırıyor. Özkan Özçelik 'Ankara'da projeler gelişti, fiyatlar arttı' dedi.

Özgür Özkan kimdir?

Mimar Özgür Özkan kimdir? Mimar Özgür Özkan, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Özgür Özkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Özgür Özkan...

Haydar Özkan: 25 yıl sonra dünya bizi konuşuyor olacak!

Dünyanın sayılı lüks markaları arasına ‘Quasar İstanbul’la girmek üzere kolları sıvayan Haydar Özkan “25 yıl sonra dünya bizi konuşuyor olacak. Ben yel değirmenlerini yeneceğim” dedi. 550 milyon dolarlık Quasar İstanbul’un ikinci durağı ise Londra.

Ersun Özkan: Adana çarpık kentleşmeye kurban edilmemelidir!

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) Dönem Sözcüsü ve Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, "Adana çarpık kentleşmeye kurban edilmemelidir" diyerek 30 Mart seçimleri öncesi adaylara önerilerde bulundu...

Suha Özkan kimdir?

Mimar Suha Özkan kimdir? Mimar Suha Özkan, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Suha Özkan, bugün hangi çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Suha Özkan...

Özkan Eker Haberi

Özkan Eker

Kadıköy'de 5 yıl önce kentsel dönüşüm kapsamına alınan Fikirtepe, Dumlupınar, Merpenköy ve Eğitim mahallerinde toplamda 57 adalık alanda yürütülen dönüşüm çalışmalarının hızlanması ve sorunların çözülmesi için oluşturulan platformun sözcüsü Özkan Ekeı; toplamda 57 yapı adasının 15'inde yüzde 100 anlaşma sağlandığını ve bunların hepsinde çalışmaların başladığını dile getiren Eker, 32 adada ise hak sahiplerinin 3'te 2'siyle anlaşma sağladıklarını söyledi. Eker, bu 32 adanın 22'sinde hak sahiplerinin yüzde 90'ıyla anlaştıklarını, 6'sında anlaşma oranının yüzde 8069,4'ünde ise yüzde 70-79 arasında olduğunu anlattı. "Yalnızca müteahhitlerin değil, buradaki vatandaşlarımızın sorununun çözümü için bir araya geldik" diyen Eker, kısa süre önce kurulan platformun 20'ye yakın uzlaşma toplantısı yaptığını ifade etti. Eker, çalışmalarını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yürüttüklerini kaydederek, "Kadıköy'ün merkezi...