28 / 04 / 2024

Özkan Kara

Özkan Kara

Hit Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de, Özkan Kara Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Hit Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hit Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de, Özkan Kara Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Erdem Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Mehmet Özkan: Kültürpark Fuar Alanı'na stadyum inşa edilsin!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir'de Kültürpark Fuar Alanı'nın dörtte birlik bölümüne Altay ve Altınordu kulüpleri için bir stat yapılması teklifinde bulundu.

Karaçomak Barajı, yüzde 100 doluluğa ulaştı!

KASTAMONU 'nun içme ve sulama suyu ihtiyacının karşılanması için yapılan Karaçomak Barajı 'nda, etkili olan kar yağışı sonrası doluluk oranı yüzde 100 'e ulaştı.

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Küçükçekmece'de Şenol Karaşin Müdürlüğü'nde kuruldu.

Metin Kara yeniden aday oldu!

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.

Karağaç Tahliye Kanalı Edirne'yi su baskınlarından koruyacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Edirne’de inşa edeceği dev Karağaç Tahliye Kanalı ile yağışlardan ve kar erimelerinden dolayı yaşanan su baskınlarının önüne geçecek.

Sudi Özkan kimdir?

Kumarhaneler Kralı olarak bilinen, Princess Hotel zincirinin sahibi Sudi Özkan kimdir? Yurtiçi ve yurtdışında kaç oteli var? Hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor? İşte Sudi Özkan...

Cafer Kara: Gayrimenkul satışları yüzde 20 arttı!

Çukurova Kent Yapı Başkanı Cafer Kara, gayrimenkul sektöründe satışların yüzde 20 arttığını söyledi. Türkiye ve dünya ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden olan inşaat sektörünün, son 10 yılda Türkiye'ye büyük kazanımlar sağladığını dile getirdi.

Zeybekci: Bizim müteahhite kara kitap lazım

Hemen her meslek için bir ehliyet gerektiğini hatırlatan Bakan Nihat Zeybekci, “Müteahhitlikte yok. Bu işe bir kara kitap lazım. İnşaat sektörünü disipline edecek kitap” dedi.

Cem Kara: Çatalca'daki Hezarfen Havaalanı güçlendirilecek!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "İstanbul yüzünü Çatalca’ya dönmek zorunda" dedi. Kara, "Projelerin başında Hezarfen Havaalanı’nın güçlendirilmesi var. Atatürk Havaalanı’nın yükünü hafifletecek kapasitede bir havaalanı" diye konuştu.

Kara tren Ankapark'a geldi!

Ankapark projesinde kara tren lokomotif montajı devam ediyor. Ayrıca Ankapark projesindeki dönme dolap, dijital oyun çadırı ve su gösteri havuzu montajları da sürüyor.. İşte Ankapark'taki son çalışmalar...

Kadir Kara: Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ''Türkiye'nin 80'inci ili Osmaniye, belediye yatırımları ve çalışmaları ile her geçen gün gelişmeye ve değişmeye devam ediyor, Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız'' dedi.

Özkan Kara Haberi

Özkan Kara

Hit Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te Özkan Kara Müdürlüğü'nde kuruldu.


Hit Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...