28 / 04 / 2024

Özkan Mağralı

Özkan Mağralı

NDGrup İnşaat Gıda Tekstil Elektrik ve Elektronik Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevri Demir, Özkan Mağralı tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu.

Karma Raf Mağaza Ekipmanları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Karma Raf Mağaza Ekipmanları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Özkan tarafından kuruldu.

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İflas eden inşaat şirketi mağduru olmayın!

TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Özkan, geçtiğimiz gün iflasını açıklayan İnanlar İnşaat üzerine inşaat şirketinden daire alıp mağdur olunmaması için açıklamalarda bulundu...

Kemer Çıralı’da kaçak yapılaşma sona erecek!

Ulupınar Mahalle Muhtarı ve Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme işletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Habib Altınkaya; “Kaçak yapılaşma ve bu konudaki sıkıntılar sona erecek” dedi.

TEVAK'ın acı günü! Hasan Küçüközkan vefat etti!

Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK)'ın Mütevelli Üyesi Hasan Küçüközkan vefat etti. Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

NG Kütahya Seramik Muğla'da 2 mağaza açtı!

NG Kütahya Seramik, Muğla'da 2 mağaza açtı. Bodrum'daki 202'nci mağazanın açılışında NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı önem veriyoruz'' dedi.

Kütahya Seramik 201. mağazasını Fethiye'de açtı!

Kütahya Seramik Fethiye’de 201. mağazasını açarken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı açılışta yaptığı konuşma Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ı duygulandırdı.

Hayati Özkan: Amasya için yatırımlarımız 2016'da da sürecek!

Özkan: "2016 yılında da Amasya’da yatırımlar hızla devam edecek. Tüm il geneli hiçbir ayrıma tabi olmadan hizmetlerden eşit biçimde yararlanacaktır. " şeklinde konuştu.

Fatih Kıral Mobilya yeni mağazalar açmaya hazırlanıyor!

Fatih Kıral Mobilya, sadece lüks segmentte değil, her keseye uygun "Brandhome" konseptiyle de mağazalar açmaya hazırlanıyor. Firmanın bu alanda Bodrumda 3 bin metrekare alana sahip Brandhome'unu açtı.

NDGrup İnşaat Gıda Tekstil Elektrik ve Elektronik Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NDGrup İnşaat Gıda Tekstil Elektrik ve Elektronik Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevri Demir, Özkan Mağralı tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu.

Erkan Güral: Kütahya’da deniz olsaydı turizm yatırımlarımızı oraya yapardık!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Kurumsallaşma yazlıktan şirket yönetmek değildir. Aile bireyleri de işin içinde olmalıdır. Operasyonlara karışmamalılar ama yapılanları takip etmeleri gerekir.” dedi.

Özkan Mağralı Haberi

Özkan Mağralı

NDGrup İnşaat Gıda Tekstil Elektrik ve Elektronik Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevri Demir, Özkan Mağralı tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


NDGrup İnşaat Gıda Tekstil Elektrik ve Elektronik Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü resmi, özel inşaat ve taahhüt işleri yapmak; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak, bunları yurt içinde ve yurt dışında pazarlamak, kiraya vermek, almak ve satmak. b)Hem kendi nam ve hesabına hem de yerli, yabancı kişi ve yatırımcılar için yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul, emlak, konut, ofis, dükkan, mağaza, site, daire, market, fabrika, depo, iş...