17 / 05 / 2024

Özkan Yenitürk Mühendislik nerede

Özkan Yenitürk Mühendislik nerede

Özkan Yenitürk Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Yenitürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Rabia Aytül Özkan tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

Project Partner Proje Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Project Partner Proje Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esin Eştürk, Emre Susam, Kaan Tamtürk, Mahmut Hoşafçı ve Ekrem Taştanoğlu ortaklığında kuruldu.

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atamer Özalp tarafından kuruldu.

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 200 TL sermaye bedeli ile Abdulhamit Güzel, Erhan Doğan ve Mehmet Taner Asal ortaklığında kuruldu. 

Qua Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Qua Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kaya tarafından kuruldu.

Yumer Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yumer Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Öztürk Sağlam tarafından kuruldu. 

BTZ Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Mimarlık Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BTZ Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Mimarlık Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Karahanoğlu ve Murat Şentürk tarafından kuruldu.

Tetratürk Periyodik Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tetratürk Periyodik Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bilir ve Mehmet Ocakçı tarafından kuruldu. 

Geosca Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Geosca Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Öztürk tarafından kuruldu.

Denizce Mühendislik Proje ve Müşavirlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizce Mühendislik Proje ve Müşavirlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sevim tarafından kuruldu.

Nafia Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nafia Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şahintürk ve Ömer Faruk Azak tarafından kuruldu.

Özkan Yenitürk Mühendislik nerede Haberi

Özkan Yenitürk Mühendislik nerede

Özkan Yenitürk Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Yenitürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.


Özkan Yenitürk Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 01. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir...