01 / 07 / 2024

Özkanca Canyapı

Özkanca Canyapı

Özkanca Canyapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fehime Akıncı ve Oğulcan Erdoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu

Özkanca Konut Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Konut Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca ve Çağlar Özyürek ortaklığında kuruldu.

Canyap Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Canyap Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi Esenyurt  300 bin  TL sermaye bedeli ile Cankut Ufak tarafından kuruldu.

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca, Çağlar Özyürek ve Hakkı Özkanca ortaklığında kuruldu.

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 711 bin 600 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 439 bin 200 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Umut Özkanca, Rüya Restoranı'nı Dubai'de açtı!

Yeme-içme sektörünün başarılı isimlerinden ünlü işletmeci Umut Özkanca, İstanbul’daki restoranlarının dışında Anadolu lezzetlerini sunduğu Rüya isimli restoranını Dubai Marina’da hizmete açtı.

Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ihraç edilecek!

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, "Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ve konteyner ürünlerimizin de tanıtım ve satışını yaptırmayı planlıyoruz'' dedi.

Karmod, Çad'da 53 ünitelik yol yapım şantiyesi kurdu!

Karmod, Orta Afrika ülkelerinden Çad'da yol yapımında çalışacak işçilerin kullanacağı şantiye yapıları kurdu. Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Çad'daki projesinde dünyada ilk kez Karmod'un üretiitam demonte konteyner sisteminin kullanıldığını söyledi.

Fetka Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetka Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Köksal Fettahoğlu ve Nazım Özkanca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Türk prefabrik yapı sektörü hedefi büyüttü!

Karmod Prefabrik, geçen yıl 58 farklı ülkeden 240 yurt dışı heyeti konuk etti. Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca: "2016'da Türk prefabrik yapı sektörünün dünyada büyük projelerle ses getireceğine inanıyoruz." dedi.

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Özkanca tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Knc Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knc Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sonay Özkanca tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Özkanca Yapı kentsel dönüşüme başlayacak!

Garden Hill Bahçelievler projesiyle adını duyuran Özkanca Yapı, kentsel dönüşüme başlayacak. Özkanca Yapı, dönüşüm için Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. adındaki şirketini açtı...

Özkanca Canyapı Haberi

Özkanca Canyapı

Özkanca Canyapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fehime Akıncı ve Oğulcan Erdoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. Özkanca Canyapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ürün ve malzemelerinin alımı satımı pzaralaması imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özkanca Canyapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tamiş Apartmanı,...