29 / 04 / 2024

özkar-özülke bulvar istanbul satış fiyatları

özkar-özülke bulvar istanbul satış fiyatları

Bulvar İstanbul Kayaşehir daire fiyatları 2+1'lerde 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde 10 bin TL peşinatla ya da 30 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Bulvar İstanbul 3 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar İstanbul projesindeki 3 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özülke İnşaat Atakent projesinde hafriyat başladı!

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!

Özülke İnşaat, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın Halkalı Atakent proje ihalesini kazandı. Özülke İnşaat, Atakent'te 394 konut ve 31 dükkan inşa edecek...

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

Altınok Öz Kızılay Bulvarı’ndaki asfalt çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yağmursuyu kanalı ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kızılay Bulvarı’nda başlatılan asfalt ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Ev büyüklüklerinin 78 metrekareden başladığı Bulvar İstanbul projesi Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Cadde teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ihalesi yapıldı!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın yapılacak!

Özkar-Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş açık artırmayla satışa sunuluyor. Projedeki mağazaların açık artırma ihalesi yarın gerçekleşecek.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükselen projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.

İstanbul Bulvar Cadde Rezidans!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Bulvar Cadde Rezidans projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor.

Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Dükkan alanlarının 78 metrekareden başladığı proje 1.555 adet daire yer alıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde nerede?

özkar-özülke bulvar istanbul satış fiyatları Haberi

özkar-özülke bulvar istanbul satış fiyatları


Bulvar İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de yükseliyor. Bulvar İstanbul Kayaşehir daire fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Bulvar İstanbul Kayaşehir projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle Özkar İnşaat ile Özkar İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde 1555 adet daire bulunuyor.


Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Bulvar İstanbul Kayaşehir projesi 2016 yılında tamamlanacak.


Bulvar İstanbul Kayaşehir daire fiyatları 338 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde 30 ay sıfır faizle ya da 10 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.



Bulvar İstanbul Kayaşehir daire fiyatları!


2 oda 1 salon daireler 338 bin TL ile 493 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 432 bin TL ile...