07 / 05 / 2024

Özkar Polimer Plastik nerede

Özkar Polimer Plastik nerede

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ertufan tarafından kuruldu. 

Küçükçekmece'deki Polimer Plastik fabrikası 83.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi, 0 ada 3799 parselde yer alan Polimer Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasını 83 milyon 860 bin TL'ye satıyor...

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Uğur Şahin tarafından kuruldu.

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ertufan tarafından kuruldu. 

Başak Polimer Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Polimer Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tanrıverdi, Burhan Alim, Ebru Kısacık ve Barışcan Kısacık ortaklığında kuruldu.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Asdem Grup Polimer Petrokimya Enerji Plastik Metal Uluslararası Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdem Grup Polimer Petrokimya Enerji Plastik Metal Uluslararası Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Fatih'te Zekeriya Gezici tarafından kuruldu.

Temapol Polimer İnşaat'tan hisse senedi açıklaması!

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi basında hisse senetlerine ilişkin çıkan haberler için KAP'ta açıklama yayınladı.

Te-Mapol Polimer Plastik kredi derecelendirmesini yayınladı!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat JCR Kuruluşu Tarafından kredi derecelendirmesini yayınladı.

Te-Mapol Polimer Plastik risklerin erken saptanması komitesi kuracak!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat risklerin erken saptanması komitesi kuracak.

Te-Mapol Polimer Plastik kurumsal yönetim komitesi kurulacak!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş'nin kurumsal yönetim komitesi kurulacak.

Te-Mapol İnşaat kredi derecelendirme notunu yayınladı!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Te - Mapol İnşaat kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Pimaş Plastik genel kurul evraklarını teslim etti!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. genel kurul evraklarını teslim etti.

Pimaş Plastik genel kurul toplantısını yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. genel kurul toplantısını yayınladı.

Özkar Polimer Plastik nerede Haberi

Özkar Polimer Plastik nerede

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ertufan tarafından kuruldu. 

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul,ham maddelerin imalatı ve ticareti. b. Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Özkar...