15 / 05 / 2024

Özkınıklar İnşaat adres

Özkınıklar İnşaat adres

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kınık ve Nusrettin Kınık tarafından kuruldu. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm: İnşaat ikizi geliyor!

Dassault Systemes ve dünya çapında 60 ülkede faaliyette bulunan Fransa merkezli Bouygues İnşaat, inşaat sektörüne yeni bakış açıları kazandırmak için stratejik ortaklıklarını yenilediklerini açıkladı. Ortaklıkla, inşaat sektöründe inşaat ikizi kullanılacak ve sektör verimli hale getirilecek.

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato talebi onaylandı! 

10 yıl boyunca inşaat ve gayrimenkul sektöründe projeler hayata geçiren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Açıklar İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıklar İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Açık tarafından kuruldu.

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato duruşması 9 Aralık'ta!

10 yıl boyunca inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato duruşması 19 Kasım'da!

10 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato istemişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Özkınıklar İnşaat adres Haberi

Özkınıklar İnşaat adres

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kınık ve Nusrettin Kınık tarafından kuruldu. 

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...