01 / 05 / 2024

Özlem Altınkaya Genel kimdir

Özlem Altınkaya Genel kimdir

TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirilen Ev ve Şehir Seminerlerinin 26’ncısı yapıldı.

Bir haftada 3 istinat duvarı çöktü! Uzman isim uyardı! Eski istinat duvarlarını gözlem altına almalıyız

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Erdoğan, Kocaeli'de bir haftada 3 farklı istinat duvarının çökmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Altın alacaklar dursun! Altın kahini İslam Memiş altında düşüş için tarih verdi

Analistler ve altında genel olarak uzmanlar yükseliş tarihi veriyordu ancak bu sefer altın kahini düşüş tarihini verdi.

Çocuğu ilkokul ve liseye giden ailelere müjde! Başvuran bu kişilere 864 TL burs verilecek! Hemen bakın, kaçırmayın!

Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında duyurduğu bilgiye göre, ilk ve ortaöğretimdeki burs miktarları artık 863 TL seviyesine yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Way Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Way Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Altınay tarafından kuruldu.

Darphane gram altın üretimine yeniden başladı!

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, "Kuyumculardan giden tüm altın talepleri, Darphane Genel Müdürlüğü tarafından hızla karşılanıyor. Ayrıca, darphanenin 1 gramlık altın üretimine yeniden başladığını da belirtmek isteriz." dedi.

Didim Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsasında yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran, içinde yıkılmak üzere harap yapılar bulunan ve kaderine terk edilen Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsası için yıkım kararı verildi.

Rahime Özlem Baysal, Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdürü oldu!

Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdür Yardımcısı Rahime Özlem Baysal'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Emlak Katılım'da Altın Transfer Sistemi başladı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar yaptığı açıklamada "Altın Katılma Hesabı ile müşterilerimizin altınları değer kazanırken gram olarak da çoğalıyor olması güzel bir imkan"

Altın Emlak dijital dönüşümle geleceğe hazır hale gelecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ofisleri, danışmanları ve genel müdürlüğü dijital dönüşüm ile geleceğe hazır hale getireceklerini belirtiyor...

Altın Emlak Dijital Dönüşüm Projesi ile büyüyecek!

Türkiye genelinde faaliyet gösteren temsilcileri ile İstanbul’da bir araya gelerek yeni yıl hedeflerini paylaşan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Ofislerimizi, danışmanlarımızı ve genel müdürlüğümüzü dijital dönüşüm ile geleceğe şimdiden hazır hale getireceğiz" dedi...

Kaçak yapılar için Genel Kurul'da görüşülecek!

Kaçak yapıların mercek altına alınmasını öngören kanun teklifinin görüşmeleri TBMM Genel Kurulu'nda başlıyor.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Konut almak isteyene altın fırsat!

Komyapı A.Ş. Genel Müdürü Mensuri Seher yaptığı açıklamada “Konut almak isteyenler gayrimenkul sektörünün sunduğu altın fırsatları değerlendirmeli” dedi.

Özlem Altınkaya Genel kimdir Haberi

Özlem Altınkaya Genel kimdir


 
TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığınca düzenlenen Ev ve Şehir Seminerlerinin 26’ncısı yapıldı. “Bölgeselleşen İstanbul: Marmara Bölgesinde 1990 Sonrası Arazi Örtüsü Dönüşümü” konulu seminerde açıklamalar yapan Dr. Özlem Altınkaya Genel, kentleşmenin, mega projelerin ve endüstrinin 1990-2012 tarihleri arasında Marmara Bölgesi arazi örtüsünde yarattığı değişimi haritalar üzerinden anlattı.


Dr. Özlem Altınkaya Genel, Harvard Üniversitesi'nde bitirdiği doktora tezi araştırmaları kapsamında İstanbul’un kentsel gelişiminin yarattığı ekolojik değişimleri, İstanbul ve yakın çevresine odaklanan metropoliten ölçek yerine, bölgesel ölçekten faydalanarak Marmara Bölgesi’nde gerçekleşen ekolojik dönüşümü masaya yatırdı. Genel, küçük bir bölgede büyük bir çeşitlilik içeren arazi kullanım örüntüsü olduğunu söyleyerek Gemlik’teki zeytinlikler, Manyas Kuş Gölü, Dilovası gibi alanların ağır kentleşme baskısı nedeniyle sürdürülebilirlik problemleriyle karşı karşıya olduğunu belirtti.
 
İstanbul’a bölgesel ölçekten bakıldığında, yeni...