06 / 05 / 2024

Özlem Cavlak kim

Özlem Cavlak kim

Ulusal mimari yarışmalarda görev aldı ve çeşitli ödüller kazanan Özlem Cavlak kimdir? Özlem Cavlak, bugün hangi firmada mimari çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Cavlak ve mimari projeleri..

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Özlem Cavlak kimdir?

Ulusal mimari yarışmalarda görev aldı ve çeşitli ödüller kazanan Özlem Cavlak kimdir? Özlem Cavlak, bugün hangi firmada mimari çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Cavlak ve mimari projeleri..

Düzlem Yapı Beykent'te butik proje hazırlıyor!

Papatya Vadi Konakları ve Papatya Residence projeleriyle gündeme gelen Düzlem Yapı, CNR Expo 2014 emlak Fuarı'ndaydı. Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ağma, Fuarı ve konut sektörünü Milliyetemlak'a değerlendirdi...

Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları fiyat listesi!

Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Projede; 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor...

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Gözlem İstasyonu yapım işi ihalesi 22 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

3 Adet Akım Gözlem İstasyonu (Agi) Ve 2 Adet Akım Ölçüm Köprüsü Tesis Ve Teçhiz Kurulum Ve Yapım İşi; 22 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor.

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

Özlem Açıkgöz Contactplus’ta çalışmaya başladı!

Özlem Açıkgöz bu hafta itibari ile Contactplus’ ta çalışmaya başladığını duyurdu. Önümüzdeki dönemde JLL TÜrkiye ve Avi Alkaş özelindeki tüm çalışmalardan Özlem Açıkgöz sorumlu olacak...

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Özlem Cavlak kim Haberi

Özlem Cavlak kim

Özlem Cavlak kimdir?

Özlem Cavlak, 1982 yılında Kırşehir’de doğdu. ilk orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra; Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümünden birincilik ile mezun oldu. 


Ulusal mimari yarışmalarda görev aldı ve çeşitli ödüller kazandı. Çalışmalarını halen kurucusu olduğu Kanat Mimarlık’ta sürdürmektedir.


Kanat Mimarlık

Kanat Mimarlık, ön konsept aşamasından, planlama, yapım, tamamlama aşamasına kadar tüm safhalarda etkin rol alarak mimarlığı yaşam biçimi edinmiş bir ekipten oluşur. Mimari, iç mimari , kentsel tasarım ve mühendislik bilimlerini bir bütün olarak değerlendiren; disiplinler arası koordinasyon, bütçe ve iş programını projenin tüm kademelerinde titizlikle uygulayan, tasarım ve uygulama ofisidir. 


İnsan ve çevre odaklı; sürdürülebilir yüksek verimlilikte, sağlıklı ve işlevsel yapılar tasarlamayı amaç edinmiş , her proje için kullanıcı istekleri ve mevcut durumu değerlendirerek talep edilen...