06 / 05 / 2024

Özlem Cavlak mimarlık

Özlem Cavlak mimarlık

Ulusal mimari yarışmalarda görev aldı ve çeşitli ödüller kazanan Özlem Cavlak kimdir? Özlem Cavlak, bugün hangi firmada mimari çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Cavlak ve mimari projeleri..

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Gendokuz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gendokuz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Akbay tarafından kuruldu. 

Poro İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poro İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Özlem Çolak tarafından kuruldu.

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Özgür Kiliç ve Özlem Akyüz Can tarafından kuruldu.

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te Evrim Özlem Hatinoğlu ve Ömer Hatinoğlu ortaklığında kuruldu.

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yetkin tarafından kuruldu.

Cofact Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cofact Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Can Özkan, Mustafa Ümit Özkan ve Özlem Özdener Özkan ortaklığında kuruldu.

Özlem Aksu İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlem Aksu İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Aksu tarafından kuruldu.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

Diamond Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin tL sermaye bedeli ile Özlem Güven Elmas tarafından kuruldu.

Oua Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oua Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Ünal Atay tarafından kuruldu.

Özlem Cavlak mimarlık Haberi

Özlem Cavlak mimarlık

Özlem Cavlak kimdir?

Özlem Cavlak, 1982 yılında Kırşehir’de doğdu. ilk orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra; Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümünden birincilik ile mezun oldu. 


Ulusal mimari yarışmalarda görev aldı ve çeşitli ödüller kazandı. Çalışmalarını halen kurucusu olduğu Kanat Mimarlık’ta sürdürmektedir.


Kanat Mimarlık

Kanat Mimarlık, ön konsept aşamasından, planlama, yapım, tamamlama aşamasına kadar tüm safhalarda etkin rol alarak mimarlığı yaşam biçimi edinmiş bir ekipten oluşur. Mimari, iç mimari , kentsel tasarım ve mühendislik bilimlerini bir bütün olarak değerlendiren; disiplinler arası koordinasyon, bütçe ve iş programını projenin tüm kademelerinde titizlikle uygulayan, tasarım ve uygulama ofisidir. 


İnsan ve çevre odaklı; sürdürülebilir yüksek verimlilikte, sağlıklı ve işlevsel yapılar tasarlamayı amaç edinmiş , her proje için kullanıcı istekleri ve mevcut durumu değerlendirerek talep edilen...