04 / 05 / 2024

Özlem Çerçioğlu tarım arazileri afet bölgesi

Özlem Çerçioğlu tarım arazileri afet bölgesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, aşırı yağışlar sonucu barajların kapaklarının açılmasıyla sular altında kalan tarım arazilerinin afet bölgesi ilan edilmesini istedi. Çerçioğlu, "Çiftçimizin yaraları sarılıp zararı karşılanmalı" dedi.

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Tarım Kredi Kooparetifleri fiyat indirdi! Ya diğer marketler? İşte fiyatlarda son durum

Tarım Kredi ile zincir marketlerdeki ürün fiyatlarını karşılaştıran TBF Market Endeksi'ne göre, sadece çamaşır suyunda yüzde 9,68, mercimekte yüzde 9,30 oranında fiyat düşüşü görüldü. Beklenenin aksine Tarım Kredi Kooperatifleri'nin yaptıkları indirimler diğer market zincirlerde bir fiyat düşüşünü s

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerindeki indirimler diğer marketlere yansıyacak mı?

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 30’dan fazla temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren indirimli fiyat uygulaması başlayacak. Peki yapılan bu indirim diğer zincir marketlerdeki fiyatları da etkileyecek mi? Tarım Kredi dışındaki diğer zincir marketler de indireme gidecek mi?

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Özlem Çerçioğlu tarım arazileri afet bölgesi Haberi

Özlem Çerçioğlu tarım arazileri afet bölgesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, aşırı yağışlar sonucu barajların kapaklarının açılmasıyla sular altında kalan tarım arazilerinin afet bölgesi ilan edilmesini istedi. Çerçioğlu, "Çiftçimizin yaraları sarılıp zararı karşılanmalı" dedi.


Aydın'da aşırı yağışlar sonucu Bozdoğan'daki Kemer ve Çine'deki Adnan Menderes Barajı'nın kapakları açılıp su bırakılınca kentteki binlerce dönüm tarım arazisi sular altında kaldı. Arazileri sular altında kalan birçok çiftçinin mağdur olduğunu söyleyen ve zarar yaşanan arazilerin afet bölgesi ilan edilmesini isteyen Başkan Çerçioğlu, "Bozdoğan, Sultanhisar, Atça, Efeler ve Söke ovalarımız ile Yenipazar'daki on binlerce dönüm tarım arazimiz sular altında. Çiftçimizin zararı büyük. Bu araziler afet bölgesi ilan edilmeli. Çiftçimizin yaraları sarılıp, zararları karşılanmalı. Yetkililerden ricamız hemen gerekli çalışmayı başlatmaları" diye konuştu.


Yeni...