03 / 05 / 2024

ÖZLEM Dalga

ÖZLEM Dalga

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Özlem Dalga,bugünkü yazısında Yeni Zelanda'nın bölgesel merkezi İstanbul olacak başlığını ele alıyor. İşte, Dalga'nın köşe yazısı;

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap nerede?

İnşaat alanı 59 bin 907 metrekare olarak belirtilen Papatya Park Residence 2. Etap 42 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Peki Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap nerede?

Halis Toprak, Özlem Özkan'a miras bıraktı mı?

İşadamı Halis Toprak'ın vasiyetnamesine SABAH ulaştı. Halis Ağa, kendisinden 39 yaş küçük eşi Özlem Özkan'a evlenirken yurt dışındaki gayrimenkullerinin yarısını vermiş boşanırken vazgeçmiş.

Özlem Çerçioğlu'na açılan davanın ilk duruşması yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun belediye başkanlığı döneminde yaptırılan 'Kent Meydanı' yapım işinde "İhaleye fesat karıştırma" iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

Üçüncü dalga ofis kültürü; Kolektif House!

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”

Fethiye Mavi Dalga Projesi'ne başlandı!

Fethiye Deniz Ticaret Odası öncülüğünde örnek olarak hazırlanan ‘Mavi Dalga Projesi’ düzenlenen imza töreni ile resmen başlatıldı.

Özlem Denizmen ev alıp satacaklara önemli tavsiyelerde bulundu!

Verdiği ipuçları ve mesajlarla son zamanların en popüler isimlerinden biri olan Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği Başkanı (FODER) Özlem Denizmen, tasarrufla ilgili altın değerinde bilgiler verdi.

Özlem Yıldız'a 25 bin liralık haciz şoku!

Sunucu, Özlem Yıldız'a eski eşiyle evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldiği öğrenildi. 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödeyen Yıldız, eski eşine adeta sitem etti.

Özlem Yıldız'a Acarkent'teki evinin borcu yüzünden haciz!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın eski kocası Sinan Serter'le evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldi. Yıldız, 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödüyor.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Fuad Akhundov: Akkuyu Nükleer'de risk de dalga da olacak!

Türkiye’de kurulan ilk nükleer santral için ‘Bir siyasi partinin değil bir devletin projesi” diyen Akkuyu Nükleer Genel Müdürü Akhundov dalgalanmalar için, “Risk de dalga da illaki olacak” ifadesini kullandı.

Özlem Çerçioğlu'nun Aydın Koçarlı'daki binaları yıkacak mı?

Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eşi Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu'na ait izinsiz yapılan binaların yıkılması için Koçarlı Belediyesine yazı gönderdi.

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dalga İstanbul Şubesi açıldı!

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dalga İstanbul Şubesi 300 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Maltepe'de açıldı.

Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları fiyatları!

7 blok halinde yükselen Papatya Vadi Konakları toplam 130 adet daireden meydana geliyor. Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları fiyatları 363 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

ÖZLEM Dalga Haberi

ÖZLEM Dalga

YENİ Zelanda’nın en yenilikçi firmaları, Türkiye’deki yatırımlarını tanıtmak ve yeni işbirliği fırsatları için Yeni Zelanda Ticaret ve Kalkınma Ajansı (NZTE) önderliğinde bir akşam yemeğindeyiz. Çanakkale Savaşı’nın 100. yıldönümüne denk gelen bugünlerde daha da anlamlı olan, bir trajediden dostluğa dönüşen sürecin en güzel örneklerinden birini oluşturan Yeni Zelanda-Türkiye ilişkilerinin, ticari ve ekonomik boyutunu derinleştirmek şimdiye kadar kolay olmamış.




Türkiye ile Yeni Zelanda arasındaki uzaklık ticaret rakamlarına da yansıyor. TİM verilerine göre nisan ayında toplam ihracatımız % 9.8 düşerken çok ticaretimiz olmayan Yeni Zelanda’ya ihracatımız % 3.5 düşmüş. Yeni Zelanda’nın ihracatında başlıca ülkeler; Avustralya, Çin, ABD, Japonya, Güney Kore, İngiltere olarak sıralanırken, ithalatında Çin, Avustralya, ABD, Japonya, Singapur, Almanya sırasıyla önde gelen tedarikçiler olarak görülüyor. Yemekte Yeni Zelanda’nın Türkiye Büyükelçisi Jonathan Curr’dan...