08 / 05 / 2024

özlem demirci duyarlar kimdir

özlem demirci duyarlar kimdir

İstihdamın mevsimsel olarak düşüş göstermesine rağmen inşaat sektörü, büyüme potansiyeliyle Türkiye'nin lokomotif sektörleri arasında yer almaya devam ediyor. Sektörde ağırlıklı olarak mavi yakalılar istihdam ediliyor...

Nilüfer Demirci'ye park ve aile sağlığı merkezi müjdesi!

‘Başkan Burada’ projesi kapsamında makamını Demirci Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Demirci mahallesi sakinlerine park ve aile sağlığı merkezi müjdesi verdi.

Manisa Demirci TOKİ başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Manisa Demirci Konutları 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede toplamda 94 adet konut emekliye özel olarak satışa çıkarılıyor. İşte Manisa Demirci TOKİ başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Manisa Demirci aylık taksit ödemeleri!

TOKİ Manisa Demirci aylık taksit ödemeleri teslimden sonra başlıyor. Daire fiyatlarının açıklanmadığı projede emekli vatandaşlar için 94 adet konut kura yöntemiyle satılıyor.

Manisa Demirci'ye 3 yeni gölet inşa edilecek!

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçelerinin çok fazla göç verdiğini belirtti. Hemşehrilerine çağrıda bulunan Başkan Selçuk, “Hayal ettiğimiz Demirci’de ulaşım problemini çözerek ekonomik kalkınmayı sağlayalım” dedi

TOKİ Manisa Demirci başvuruları emekli!

TOKİ Manisa Demirci başvuruları emekli kategorisinde gerçekleşecek. Taksitlerin teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacağı projede 94 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor.

Manisa Demirci TOKİ emekli başvuru 2016!

TOKİ Manisa Demirci Projesi'nde yer alan 94 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 240 aya kadar vade yapılabiliyor. İşte Manisa Demirci TOKİ emekli başvuru 2016 detayları...

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu evlendi!

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu Remzi Demirci dünya evine girdi. Düğün merasimine Demirci ve Kaya ailelerinin yakınları, sevenleri ve davetliler katıldı.

Özlem Cavlak kimdir?

Ulusal mimari yarışmalarda görev aldı ve çeşitli ödüller kazanan Özlem Cavlak kimdir? Özlem Cavlak, bugün hangi firmada mimari çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Cavlak ve mimari projeleri..

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap satış ofisi!

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap satış ofisi telefon numarası 444 34 94 olarak belirtiliyor. Toplamda 557 konut ve 18 dükkanın yer aldığı proje 42 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap nerede?

İnşaat alanı 59 bin 907 metrekare olarak belirtilen Papatya Park Residence 2. Etap 42 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Peki Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap nerede?

Halis Toprak, Özlem Özkan'a miras bıraktı mı?

İşadamı Halis Toprak'ın vasiyetnamesine SABAH ulaştı. Halis Ağa, kendisinden 39 yaş küçük eşi Özlem Özkan'a evlenirken yurt dışındaki gayrimenkullerinin yarısını vermiş boşanırken vazgeçmiş.

Manisa Demirci'ye Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalarına başladı. 20 dönümlük alanda bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içerisindeki taş binanın yıkılmasının ardından inşaat çalışmaları başlayacak.

Özlem Çerçioğlu'na açılan davanın ilk duruşması yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun belediye başkanlığı döneminde yaptırılan 'Kent Meydanı' yapım işinde "İhaleye fesat karıştırma" iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

özlem demirci duyarlar kimdir Haberi

özlem demirci duyarlar kimdir


İSTİHDAMIN mevsimsel olarak düşüş göstermesine rağmen inşaat sektörü, büyüme potansiyeliyle Türkiye'nin lokomotif sektörleri arasında yer almaya devam ediyor. Ağırlıklı olarak mavi yakalıların istihdam edildiği sektör, genel istihdama olan katkısıyla da dikkat çekiyor. 


Geçtiğimiz 3 ayda Elemanonline.net üzerinden verilen yaklaşık 40 bin adet iş ilanında, 3 bine yakın ilan sayısıyla başı inşaat sektörü çekiyor. Son üç ayda toplam işe yerleştirilen 16 bin 623 kişiden, 1.576'sı inşaat sektöründe kendine yer buldu. İnşaat sektörünü, 2 bin 500 ilanla gıda ve 2 bin 400 ilanla bilişim sektörleri takip ediyor. İnşaat sektörünün, Türkiye'nin önde gelen sektörülerinden biri olduğunu dile getiren Elemanonline.net Genel Müdürü Özlem Demirci Duyarlar, "Sektördeki büyüme istihdama olan katkısıyla milli gelirde de dikkate değer bir fayda sağlıyor" dedi. Elemanonline.net üzerinde yayınlanan ilanlarda özellikle...