03 / 05 / 2024

Özlem Önal miamideki evi

Özlem Önal miamideki evi

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Oua Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oua Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Ünal Atay tarafından kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Kınalıada halkı gecekonducu muamelesi görüyor!

Kınalıadalı vatandaşlarla bir araya gelen Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, ''Halk gecekonducu muamelesi görüyor. Evlerini terk etmeleri isteniyor. Buna asla müsaade etmeyeceğiz'' diye konuştu.

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.

Cumhuriyet Üniversitesi refakatçi oteli açıldı!

Ünal inşaat tarafından yapılan, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi tarafından işletilecek olan Türkiye'nin en büyük ve modern refakatçi oteli, hayata geçirildi. Otele Ahmet Ünal'ın eşi Özlem Ünal'ın adı verildi.

Özlem Önal Miami'de 40 milyon dolar'a bina aldı!

Özlem Önal; yakın arkadaşı olan Süzer Group İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Gürcü emlak devi Alex Tapir ve finans şirketi ASRR Capital ile birlikte Miami'de bir bina almış.

Otel projesi Süzer'den, yönetim Dedeman'dan!

Dedeman ailesinin tanınmış üyelerinden Özlem Önal, Süzer Grubu’nun ABD’nin Miami kentinde inşa edeceği lüks otelin başına geçiyor. Önal’ın, geçtiğimiz günlerde şirket ortaklarıyla biraraya geldiği belirtiliyor.

Özlem Ünal Refakatçı Otel Sivas'ta açıldı!

Tüm projelerini engellilere uygun olarak tasarlayan ve hayata geçiren Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Ahmet ÜNAL birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununa çare oldu.

Özlem Önal Londra'dan ev aldı!

Annesi Nazire Dedeman Çağatay ve kız kardeşi Özben Önal ile Dedeman Holding'in turizm bölümündeki yüzde 49 hisselerini dayıları Murat Dedeman'a devreden Özlem Önal, Türkiye ile irtibatı kopardı...

Sözleşmeden kaynaklanan önalım hakkı!

Ön alım hakkı, yasadan doğan önalım hakkı ve sözleşmeden kaynaklanan önalım hakkı olmak üzere ikiye ayrılıyor. Peki, sözleşmeden kaynaklanan önalım hakkı nedir? Sözleşmeden kaynaklanan önalım hakkında süre ne kadardır?

Derin Sarıyer ve Ümit Ünal Filli Boya için tasarladı!

Ülkemizin renk otoritesi Filli Boya, “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” adlı yeni bir koleksiyon hazırladı. Derin Sarıyer ve Ümit Ünal Filli Boya için tasarladı.

Özlem Önal miamideki evi Haberi

Özlem Önal miamideki evi

Türkiye'nin önde gelen ailelerinden Dedemanlar'ın torunu olan Özlem Önal, bir zamanlar Türkiye'de sürdürdüğü ultra lüks yaşamı Amerika'ya taşıdı. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, 2013 yılından yaşamını Amerika'da sürdüren Önal'ın Florida'daki şaşaalı yaşamı ortaya çıktı. İstanbul'da Süzer Plaza'nın 30. katındaki gösterişli rezidansıyla dikkat çeken işkadını, Atlantik Okyanusu'nun kıyısında hayata geçirilen The St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan lüks bir daire aldı.

23. KATTA LÜKS HAYAT 


Başarılı işkadını, 27 katlı rezidansın 23. katındaki 327 metrekarelik ultra lüks dairesini de ünlü mimarlara dekore ettirdi. 10 milyon dolarlık (38 milyon TL) 3 odalı ve 3 banyolu rezidansı kendi zevkine göre dekore ettiren Önal, bunun için de 150 bin dolarlık masraf yaptı.

MODA DÜNYASINA EL ATTI 


Bu arada Amerika'ya ilk gittiği...