29 / 07 / 2024

Özlem Serbest not mimarlık

Özlem Serbest not mimarlık

Mimar Özlem Serbest kimdir? Özlem Serbest, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özlem Serbest, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Serbest...

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Güngören’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Serhat Serbest ve Özlem Serbest tarafından kuruldu.

Özlem Serbest kimdir?

Mimar Özlem Serbest kimdir? Özlem Serbest, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özlem Serbest, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Serbest...

Ege Serbest Bölgesi'nde 3 tesisin yatırımı sürüyor!

Bu yıl ticaret hacmi yüzde 5 düşen Ege Serbest Bölgesi’nde umutlar 2015’e kaldı. Ege Serbest Bölgesi 'nde 3 tesisin yatırımı sürüyor, bu yıl devreye girecekler

Doğalgazda serbest tüketici olma sınırı belirlendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), doğalgaz piyasasında konut tüketicileri hariç tüm tüketicilerin serbest tüketici statüsünde sayılmasını, konut tüketicileri için serbest tüketici olma sınırının ise 75 bin metreküp olmasını kararlaştırdı.

EPDK'dan serbest tüketici düzenlemesi!

Kurul, doğalgaz piyasasında konut tüketicileri hariç tüm tüketicilerin serbest tüketici statüsünde sayılmasını, konut tüketicileri için serbest tüketici olma sınırının ise 75 bin metreküp olmasını kararlaştırdı

Özlem Şenyol Kocaer: İzmir projeleri halktan gizleniyor!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, kentin gündemindeki "tramvay projesinde" katılımcı bir yaklaşım sergilenmediğini, toplu taşıma sistemlerine ilişkin projelerin halktan gizlendiğini savundu.

Doğalgazda 2015 yılı serbest tüketici limiti yeniden belirlendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), perşembe günkü toplantısında, doğalgazda 2015 yılı serbest tüketici limitini yeniden belirledi. Konutlarda, serbest tüketici sınırı 100 bin metreküpten, 75 bin metreküpe düştü...

Doğalgazda konutların serbest tüketici limiti düşürüldü!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 2015 yılı için doğalgazda konutların serbest tüketici limitini 100 binden 75 bin metreküpe düşürdü. Siteler talep birleştirerek istedikleri gaz şirketinden alım yapabilecek.

Düzlem Bina Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzlem Bina Proje Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fazlıoğlu tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Zeytinburnu, Çifte Havuzlar Caddesi, Askeri Fırın Sokak'ta kuruldu.

İzmit'teki asansörler geçer not alamadı!

İzmit'teki asansörler geçer not alamadı. İzmit Belediyesi tarafından lisanslı bir firmaya yaptırılan denetimlerde, 2 bin 63 asansörden bin 750'sinin can güvenliği açısından kullanılamaz durumda olduğu tespit edildi

Özlem Çerçioğlu'ndan Kuşadası imar planı toplantısı!

Özlem Çerçioğlu tarafından Kuşadası imar planı toplantısı yapıldı. Kuşadası Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı'yı Makamında Ziyaret Ederek yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı yaptı.

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Özlem Serbest not mimarlık Haberi

Özlem Serbest not mimarlık

Özlem Serbest kimdir?

Özlem Serbest, 1990 yılında İsveç'te doğdu. Lise öğrenimini Karşıyaka Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2011 yılında Urla / İzmir maketi yaparak çalışma arkadaşları ile birlikte, Urla Belediyesi ve çeşitli kurumlardan aldığı burslarla Atina tarihi yapılar gezisine katıldı. 


Öğrenim hayatı boyunca çeşitli ülkelerde tarihi yapılar gezilerine ve atölyelere dahil oldu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 2014 yılında mezun oldu. Öğrenciliği sırasında çeşitli firmalarda staj yaptı. 


Ekim 2014'ten itibaren Not Mimarlık Bürosu'nda çalışmalarına devam etmektedir.


Not Mimarlık..

Not Mimarlık 2008 yılında firma ortaklarının ( Merih Feza YILDIRIM - Serdar USLUBAŞ ), farklı tasarım alanlarındaki birikimlerini bir araya getirip geniş bir alanda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.


Kızılay Caddesi Gal Apartmanı 10/5 35210 

Alsancak-İzmir

Tel&Fax: +90 232 463 39...