05 / 05 / 2024

Özlem Tekay doğuş gyo

Özlem Tekay doğuş gyo

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Üyelerini seçiyor. Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsızlık Beyanı alınan Özlem Tekay kimdir? Özlem Tekay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Eski, Melike Batukan ve Özlem Ünsal ortaklığında kuruldu.

Özlem Tekay, Doğuş GYO'dan ayrıldı!

Özlem Tekay, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğinden dün itibari ile ayrıldı...

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini genel kurula sunacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mustafa Sabri Doğrusoy ve Özlem Tekay'ı bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak genel kurula sunacak.

Doğuş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy ve Özlem Tekay'ın, 2016 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak olağan genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verdi.

Özlem Tekay kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Üyelerini seçiyor. Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsızlık Beyanı alınan Özlem Tekay kimdir? Özlem Tekay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bağımsız Üye uygunlukları saptanan ve Bağımsızlık Beyanı alınan Mustafa Sabri DOĞRUSOY ve Özlem TEKAY'ın 2015 olağan genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verdi.

Doğuş GYO'da Mustafa Ahmet Ünaydın ve Murat Bahadır Teker bağımsız üye olacak!

Doğuş GYO, bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Mustafa Ahmet Ünaydın ve Murat Bahadır Teker'i genel kurula sunacak

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Galip Çapar yaşamını yitirdi!

Doğuş İnşaat'ın merkez ve şantiyelerinde uzun yıllar hizmet veren Galip Çapar 19 Mart 2012 tarihinde vefat etti

Adres Kampüs Doğu Dumankaya'da 69 bin TL'ye 49 metrekare!

Adres Kampüs Batı'da stüdyolar 37 metrekare, 1+1 daireler 50-58 metrekare olarak tasarlandı. Adres Kampüs Doğu'da ise 1+1 daireler 49-53 metrekare, 2+1 daireler 78-81 metrekare alanlara sahip

Doğuş GYO, şirket ana sözleşmesi değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Doğuş GYO şirket ana sözleşmesi için SPK'ya ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvurdu

Dumankaya Doğu Kampüs'te 51 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tuzla Aydınlı bölgesinde inşa edilen Dumankaya Kampüs projesi Doğu ve Batı olarak iki etaptan meydana geliyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar devam ediyor

Doğuşkent Sitesi'nde 175 bin TL'ye daire ve Esenler'de 1 milyon TL'ye 3 arsa icradan!

T.C. Bakırköy 8. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul Maltepe'deki Doğuşkent Sitesi'ndeki daireyi 175 bin TL'den ve Esenler'deki 3 arsayı toplam 1 milyon 21 bin 350 TL'le ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 04 Mayıs 2012 Cuma günü gerçekleştirilece

Doğuş GYO, 7 milyon 676 bin lira kazanç payı dağıtacak!

Doğuş GYO, 2011 yılı için 7.676.029 lira kar payı dağıtacağını açıkladı

Özlem Tekay doğuş gyo Haberi

Özlem Tekay doğuş gyo

Özlem Tekay kimdir?

Özlem Tekay, 1994 de Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden lisans, 1996 da Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden yüksek lisans derecesini alan Tekay, 2008 de Harvard Business School, Boston, MA, ABD de Liderlik Programı'nı tamamladı. 


Ayrıca 2007-2008 yıllarında Harvard Business School, Boston, MA, ABD de Stratejik İnsan Sermayesi Yönetimi, Profesyonel Hizmet Şirketlerini Yönetme, Sıra Dışı Hizmete Ulaşma programlarına katılan Tekay, 2011 de New York Üniversitesi, New York, NY, ABD de Liderlik ve Üst Düzey Yönetici Koçluğu Programı Sertifikası'nı aldı. 


2012'den itibaren yönetim danışmanlığı yapmakta olan Tekay, 2006-2012 yılları arasında TAV Havalimanları Holding, Grup İnsan Kaynakları Direktörü, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve 2011 den itibaren TAV Öğrenme ve...