05 / 05 / 2024

Özlem Tekay kim

Özlem Tekay kim

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Üyelerini seçiyor. Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsızlık Beyanı alınan Özlem Tekay kimdir? Özlem Tekay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Özlem Tekay, Doğuş GYO'dan ayrıldı!

Özlem Tekay, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğinden dün itibari ile ayrıldı...

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini genel kurula sunacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mustafa Sabri Doğrusoy ve Özlem Tekay'ı bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak genel kurula sunacak.

Doğuş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy ve Özlem Tekay'ın, 2016 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak olağan genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verdi.

Özlem Tekay kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Üyelerini seçiyor. Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsızlık Beyanı alınan Özlem Tekay kimdir? Özlem Tekay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bağımsız Üye uygunlukları saptanan ve Bağımsızlık Beyanı alınan Mustafa Sabri DOĞRUSOY ve Özlem TEKAY'ın 2015 olağan genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verdi.

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

Özlem Açıkgöz Contactplus’ta çalışmaya başladı!

Özlem Açıkgöz bu hafta itibari ile Contactplus’ ta çalışmaya başladığını duyurdu. Önümüzdeki dönemde JLL TÜrkiye ve Avi Alkaş özelindeki tüm çalışmalardan Özlem Açıkgöz sorumlu olacak...

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Özlem Tekay kim Haberi

Özlem Tekay kim

Özlem Tekay kimdir?

Özlem Tekay, 1994 de Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden lisans, 1996 da Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden yüksek lisans derecesini alan Tekay, 2008 de Harvard Business School, Boston, MA, ABD de Liderlik Programı'nı tamamladı. 


Ayrıca 2007-2008 yıllarında Harvard Business School, Boston, MA, ABD de Stratejik İnsan Sermayesi Yönetimi, Profesyonel Hizmet Şirketlerini Yönetme, Sıra Dışı Hizmete Ulaşma programlarına katılan Tekay, 2011 de New York Üniversitesi, New York, NY, ABD de Liderlik ve Üst Düzey Yönetici Koçluğu Programı Sertifikası'nı aldı. 


2012'den itibaren yönetim danışmanlığı yapmakta olan Tekay, 2006-2012 yılları arasında TAV Havalimanları Holding, Grup İnsan Kaynakları Direktörü, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve 2011 den itibaren TAV Öğrenme ve...